Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Μοναδικά ουράνια τοπία πάνω από τη Δυτική Αμερική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο νυχτερινός ουρανός σε όλο του το μεγαλείο.

Εικόνες που σε ταξιδεύουν σε σκέψεις, αναμνήσεις, όνειρα κι επιθυμίες. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο μεγαλείο του νυχτερινού ουρανού… έστω και μέσα από μερικές φωτογραφίες στην οθόνη ενός υπολογιστή.

Ένα τοπίο έναστρου νυχτερινού ουρανού είναι ικανό να σου δημιουργήσει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, πόσω μάλλον αν συνοδεύεται από μαγευτικούς χρωματισμούς του Βόρειου Σέλαος.



Τις παρακάτω υπέροχες φωτογραφίες τράβηξε ο αμερικανός αστροφωτογράφος Craig Goodwin, «συλλαμβάνοντας» στο φωτογραφικό του φακό τα μονοπάτια των αστεριών στο νυχτερινό ουρανό σε διάφορα τοπία της Δυτικής Αμερικής.

Απίστευτες αποχρώσεις του μωβ, πράσινου, κίτρινου και ροζ δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό που μοιάζει σα να έχει βγει από κάποιο παραμύθι.



Ο 46χρονος φωτογράφος ταξίδεψε σε Ουάσινγκτον, Αϊντάχο και Αριζόνα, μακριά από τα φώτα των πολύβουων πόλεων για να απαθανατίσει την επιβλητικότητα της Φύσης όταν «φεύγει» ο Ήλιος.

«Ένας από τους στόχους που θέλω να πετύχω μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, είναι να παρακινήσω τους ανθρώπους να… βγουν από τα σπίτια τους και να δουν μόνοι τους τι υπάρχει γύρω τους» είπε ο ίδιος μιλώντας στη MailOnline. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.