Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σε Λάρισα, Βέροια και Κατερίνη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Νέων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα ξεκινήσεις στις 6 και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου.
Η πόλη της Λάρισας θα είναι μία από τις τρεις συνολικά - μαζί με τη Βέροια και την Κατερίνη - που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου στη χώρα μας. Αρωγός σ' αυτή τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Για δύο περίπου εβδομάδες, η Λάρισα θα αποτελέσει το ποδοσφαιρικό επίκεντρο της Ευρώπης και παράλληλα τον πυρήνα μίας σημαντικής πολιτιστικής δραστηριότητας που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, μιας και η διοργάνωση θα προσελκύσει πληθώρα επισκεπτών από όλη την Ευρώπη και θα συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν συνολικά 8 ομάδες οι οποίες θα δώσουν 15 αγώνες. Στη Λάρισα θα δοθούν συνολικά 5 αγώνες στο AEL FC ARENA, τέσσερις για τη φάση των ομίλων (Ολλανδία - Ρωσία 7/7 18:30, Γερμανία - Ισπανία 7/7 21:45, Ουκρανία - Γαλλία 9/7 19:00 και Ελλάδα - Αυστρία 9/7 22:00) και ο ένας ημιτελικός αγώνας στις 16 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα. Σημαντικό επίσης είναι, πως το φίλαθλο κοινό στη Λάρισα, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εθνική ομάδα κόντρα στην Αυστρία στις 7 Ιουλίου στις 10 το βράδυ.

Σε δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επεσήμανε ότι πέραν της προβολής της Λάρισας και της Θεσσαλίας σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνον, τα οφέλη για την περιοχή θα είναι πολλαπλά, τόσο για τον τουρισμό, όσο και για την τοπική οικονομία. «Μέσα από συνέργεια και διάθεση για προσφορά, ας μετατρέψουμε αυτούς τους αγώνες σε μία μεγάλη γιορτή, και μέσα από τους αθλητές, τις αποστολές των ομάδων και τους επισκέπτες, να μεταφέρουμε την όμορφη εικόνα της Λάρισας και της Θεσσαλίας σε κάθε γωνιά της Ευρώπης» τόνισε ο κ Αγοραστός.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.