Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ανήρτησαν εικόνες παιδικής πορνογραφίας στο site του Μαουτχάουζεν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υποψίες για ακροδεξιούς εξτρεμιστές πίσω από την επίθεση.

Μια «άρρωστη» επίθεση πραγματοποίησαν χάκερ στην ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν στην Αυστρία, αναρτώντας στον ιστότοπο εικόνες παιδικής πορνογραφίας!

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή. Ο διαδικτυακός ιστότοπος απενεργοποιήθηκε άμεσα από την εταιρεία που διαχειρίζεται το site.

Το υπουργείο Εσωτερικών ερευνά την υπόθεση, ενώ η αρμόδια υπουργός, Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ χαρακτήρισε το γεγονός ως μια «εγκληματική, νοσηρή και βαθιά απεχθή επίθεση».

Οι Ναζί είχαν σκοτώσει τουλάχιστον 100.000 ανθρώπους στο Μαουτχάουζεν μεταξύ 1938-1945. Το στρατόπεδο απελευθερώθηκε από τα αμερικανικά στρατεύματα τον Μάιο του 1945. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στη μνήμη των θυμάτων, ο ακριβής απολογισμός των οποίων δεν έγινε ποτέ γνωστός. Πολλοί από τους κρατούμενους πέθαναν από εξάντληση, ενώ άλλοι εκτελέστηκαν.

Αυστριακοί αξιωματούχοι εξέφρασαν τις υποψίες τους ότι πίσω από αυτή την επίθεση βρίσκονται ακροδεξιοί εξτρεμιστές, καθώς παρόμοιες επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές ιστοσελίδες το τελευταίο διάστημα, αναφέρει σε άρθρο του ο αυστριακός ειδησεογραφικός ιστότοπος Der Standard.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.