Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Άννυ: Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην Αθήνα ο πατέρας και η μητέρα της Άννυ

Οδηγούνται στο αυτόφωρο κατηγορούμενοι για υπόθεση ναρκωτικών.

Την ώρα που η ανάκριση για την υπόθεση της 4χρονης Άννυ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι γονείς της οδηγούνται στο Αυτόφωρο κατηγορούμενοι για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί και οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης , λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος και ενώ υποστήριζε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χαπιών.

Ο 27χρονος Σάββας, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κέρκυρας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ η 25χρονη μητέρα της Άννυ από τις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Το ενδιαφέρον, όμως, όπως είναι φυσικό στρέφεται στην κύρια ανάκριση για το σοκαριστικό έγκλημα και στις προσπάθειες των ανακριτικών αρχών να φωτίσουν όλες τις σκοτεινές πτυχές της τραγωδίας. Αυτός είναι και ο λόγος που από το γραφείο της 10ης τακτικής ανακρίτριας περνούν όλα τα πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι αλλά και την μικρή Άννυ. Συγγενείς, φίλοι, πρώην σύντροφοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τις ημέρες που προηγήθηκαν αλλά και εκείνες που ακολούθησαν του εγκλήματος.

Ο 27χρονος Σάββας εξακολουθεί να επιμένει πως δεν σκότωσε τη μικρή και επιχειρεί να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον Βούλγαρο φίλο του Νικολαί ή Νίκι υπονοώντας πως εκείνος γνωρίζει τι απέγινε η Άννυ.

Το ίδιο σενάριο φαίνεται να ενισχύει και η 25χρονη σύντροφό του και μητέρα της Άννυ η οποία, μέσω του συνηγόρου της, ζήτησε να έρθει από την Βουλγαρία ο Νίκι προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης. Μάλιστα, ο συνήγορος της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να ζητήσει κατ αντιπαράσταση εξέταση του Νίκι με τον Σάββα ο οποίος φέρεται να λέει πως ο φίλος του , του ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει το μυστικό…

Από την πλευρά του ο Νίκι, ο οποίος με την μαρτυρία του φέρεται να βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ισχυρίζεται πως έχει πει όλα όσα γνώριζε στην αστυνομία.

Η 10η τακτική ανακρίτρια, ωστόσο, είναι εκείνη η οποία θα αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα την βοηθήσει στην έρευνα της.

-------------------

Έκαναν αγορές αξίας 8.000 ευρώ όσο η Άννυ ήταν «εξαφανισμένη»


Σε κάτι λιγότερο από 10 μέρες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο 27χρονος Σάββας σπατάλησαν 8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 που φαίνεται να της έδωσε ο 40χρονος Γερμανός "χορηγός" με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελευθέρος Τύπος" με τοποθέτηση… εξτένσιον στα μαλλιά, αξίας 800 ευρώ, αγορά κινητού τηλεφώνου νέας τεχνολογίας, αξίας περίπου 500 ευρώ, μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο… Louis Vuitton, αξίας περίπου 150 ευρώ, αντίστοιχο πεντικιούρ, γυναικείους καλλωπισμούς, αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban και παπουτσιών αντιμετώπιζε η Δημητρίνα Μπορίσοβα την «εξαφάνιση» της 4χρονης Άννυ, από την πρώτη στιγμή που έφθασε στην Ελλάδα έως και την ημέρα που ξεκίνησαν οι απανωτές προσαγωγές της για κατάθεση στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι αξιωματικοί των αρμόδιων υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολήθηκαν με τη σοβαρή υπόθεση, ερευνούσαν από πού προήλθαν τα χρήματα και τη "σπατάλη" τους, προκειμένου να διαπιστώσουν, στο πρώτο στάδιο της έρευνας, αν τα χρήματα είχαν προέλθει από την "πώληση" της Άννυ και σε δεύτερο στάδιο αν δαπανήθηκαν στην αγορά προϊόντων που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνισή της.

-------------------

Αναστάτωση από τη μεταφορά του παιδοκτόνου

Μετά από 40’αναμονής έντονης διαβούλευσης αποφασίστηκε ο Βούλγαρος παιδοκτόνος να διανυκτερεύσει στην Διεύθυνση Μεταγωγών ενώ αναμένεται να φτάσει σε λίγο στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, σχετικά με μια άλλη υπόθεση που έχει να κάνει με ναρκωτικές ουσίες.

Παράλληλα, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη, ότι οι γονείς της μικρής Άννυ την περίοδο της εξαφάνισής της, σπατάλησαν το ποσό των 8.000 ευρώ από τα 12.000 που φαίνεται να ''έδωσε'' στη μάνα ο Γερμανός ''χορηγός'' με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία.

Τέλος, ερευνάται η πιθανότητα περί εμπορίας οργάνων σώματος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



-------------------

Επιμένει ο 27χρονος παιδοκτόνος: Βρήκα την Άννυ νεκρή


Ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική απολογία του 27χρονου παιδοκτόνου στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επέμεινε ότι βρήκε την Άννυ νεκρή και δεν την σκότωσε αλλά άλλαξε τους ισχυρισμούς του αναφορικά με τον τρόπο που εξαφάνισε το σώμα της.

Ο δικηγόρος του 27χρονου Σάββα, Παναγιώτης Χρυσικάκης, κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, είπε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον θάνατο της Άννυ: «Το παιδί μπορεί να πέθανε από παθολογικά αίτια, ή από άλλα αίτια για τα οποία δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή».
Ο 27χρονος αποχώρησε από τα δικαστήρια προκειμένου να επιστρέψει εκ νέου στις φυλακές Κερκύρας ενώ έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο έξω από την Ευελπίδων.

-------------------


Αλλάζει την κατάθεσή του ο πατέρας της Άννυ


Ανοιχτά τα ενδεχόμενα για κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Νέο σενάριο για το τραγικό τέλος της Άννυ φέρεται να παρουσίασε ο κατηγορούμενος πατέρας της στην συμπληρωματική του απολογία ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο 27χρονος Σάββας, επί 3,5 ώρες, επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι δεν σκότωσε το παιδί ωστόσο διαφοροποιήθηκε σε ότι αφορά στις ενέργειες που ακολούθησαν στην προσπάθεια του να εξαφανίσει κάθε ίχνος του παιδιού βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών και τον Βούλγαρο φίλο του Νίκι ή Νικολάι.

Ο Νίκι εξελίσσεται σε κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση με την προφυλακισμένη μητέρα της Άννυ να έχει ήδη ζητήσει να έρθει από την Βουλγαρία και να καταθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης . Παράλληλα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο και της κατ αντιπαράστασης εξέτασης του Νϊκι με τον Σάββα.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του κατηγορούμενου Παναγιώτης Χρυσικάκης τονίζοντας πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε η ανακρίτρια.

Η ανώνυμη επιστολή

Στο μικροσκόπιο της 10ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση έχει μπει ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της στην οποία ο αποστολέας, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Για το λόγο αυτό η δικαστική λειτουργός ρώτησε χθες κατά τη διάρκεια της απολογία του τον 70χρονο, που φιλοξενούσε την μητέρα της Άννυ, αν στο σπίτι - κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα είδε ψυγεία μεταφοράς για να λάβει αρνητική απάντηση.

Η μητέρα του Σάββα.

Στο πλευρό του 27χρονου ήταν σήμερα η μητέρα του «Σάββα δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου" του είπε στο σύντομο τετ α τετ που είχαν έξω από το γραφείο της ανακρίτριας ενώ ο κατηγορούμενος της έστειλε ένα φιλί.

Η μητέρα του κατηγορούμενου καταθέτοντας χθες στην ανακρίτρια ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως νωρίτερα είχε δεχτεί τηλεφώνημα μέσα από τη φυλακή από τη μητέρα της Άννυ η οποία της ζήτησε, όπως είπε, να πει ψέματα στην ανακρίτρια ότι είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι ο 27χρονος της το πήρε όταν εκείνη πούλησε το ταμπλετ της μικρής για να πάρει τσιγάρα. Δηλαδή να στηρίξει τον ισχυρισμούς της 25χρονης ενώπιον της ανακρίτριας.

Η γυναίκα, πάντως, εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.





-------------------

Η ανώνυμη επιστολή για την υπόθεση της Άννυ και οι καταγγελίες για εμπορία οργάνων

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται μια ανώνυμη επιστολή που σχετίζεται με την υπόθεση της 4χρονης Άννυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η ανακρίτρια έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο που προσπαθεί να διερευνήσει ώστε να εξακριβώσει αν ευσταθεί.

Στην ανακρίτρια κατέθεσε σήμερα και η μητέρα του 27χρονου, η οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι ο γιος της δεν σκότωσε το κοριτσάκι και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η εγγονή της να πουλήθηκε. Η γυναίκα φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως πριν καταθέσει σήμερα της τηλεφώνησε από τη φυλακή η μητέρα της Άννυ και της ζήτησε να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι είχε αφήσει την κόρη της στην ίδια και όχι στον γιο της.

-------------------

Η τελευταία βόλτα της Άννυ στην Κυψέλη

Δείτε την 4χρονη Άννυ με τον πατέρα της σε μαγαζί με είδη οικιακής χρήσης.

Ήταν Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου και ώρα 4 παρά 10 το απόγευμα όταν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, φαίνεται ο 27χρονος παιδοκτόνος μαζί με την μικρή Άννυ να περπατούν στο πεζοδρόμιο και να μπαίνουν σε ένα μαγαζί με είδη οικιακής χρήσης.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το ίδιο με εκείνο που επισκέφτηκε ο παιδοκτόνος την Μεγάλη Παρασκευή, όπου είχε αγοράσει τις λεκάνες και την χλωρίνη για να εξαφανίσει τα ίχνη της Άννυ.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mία":



-------------------

Εμπλέκει τον φίλο του στην εξαφάνιση της Άννυ ο παιδοκτόνος

Κοινή γραμμή με τη σύντροφο του, ως προς την εμπλοκή του φίλου του Νικολάι σε όσα ακολούθησαν τον θάνατο του παιδιού, φέρεται να κράτησε κατά τη συμπληρωματική απολογία του στην ανακρίτρια της υπόθεσης ο 27χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο της τετράχρονης Άννυ.

Ο φερόμενος παιδοκτόνος, σύμφωνα με πληροφορίες εμφάνισε τον φίλο του Νίκι ή Νικολάι να συμμετείχε σε όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του παιδιού, εκδοχή που δίνει πρώτη φορά στις Αρχές.

Στους μέχρι τώρα ισχυρισμούς που έχει προβάλει ο 27χρονος, ανέφερε πως ο φίλος του ήταν αυτός που άκουσε την "εξομολόγηση" του για ό,τι συνέβη μετά τον θάνατο της Άννυ. Σήμερα, όμως, φέρεται να υιοθέτησε τον ισχυρισμό της μητέρας της Άννυ, η οποία απολογούμενη πριν λίγες ημέρες στην ανακρίτρια υποστήριξε πως δεν αποκλείει ο Νίκι να βοήθησε τον σύντροφο της να εξαφανίσουν το πτώμα της κόρης της.

Μετά την αλλαγή της στάσης του ζευγαριού ως προς τον ρόλο του φίλου τους, πιθανολογείται ότι ο Νικολάι θα κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει, και δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον 27χρονο πατέρα του παιδιού.

Μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας, ο συνήγορος του 27χρονου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.