Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς στη Φλώρινα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιστήμες της Αγωγής: Επαγγελματική μάθηση και καινοτομίες στην εκπαίδευση.

Άλλο ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς, προσφέρεται αυτή την περίοδο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Πρόκειται για το Διατμηματικό ΜΠΣ «Επιστήμες της Αγωγής: Επαγγελματική μάθηση και καινοτομίες στην εκπαίδευση» που πραγματοποιείται με τη σύμπραξη των τμημάτων Νηπιαγωγών και Δημοτικής Εκπαίδευσης. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων για το εν λόγω πρόγραμμα είναι η 31η Μαΐου ενώ δεν αναφέρονται δίδακτρα ούτε στο ΦΕΚ ούτε στη σχετική προκήρυξη.

Ποιοι πτυχιούχοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών ή Δημοτικής Εκπαίδευσης ή άλλων ομοειδών Πανεπιστημιακών Τμημάτων (Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Ειδικής Αγωγής) και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής (Βρεφονηπιοκομίας, Λογοθεραπείας, Προσχολικής Αγωγής) ή ομοταγών τμημάτων της αλλοδαπής. Επίσης, μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπηρετούντες εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων σε οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης που έχουν συμπληρώσει πενταετή προϋπηρεσία. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι φοιτητές και φοιτήτριες, αρκεί να προσκομίσουν τον τίτλο σπουδών σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν τις εξετάσεις στην ξένη γλώσσα και στο γνωστικό αντικείμενο.

Τρόπος εισαγωγής

Γραπτές εξετάσεις, προφορική συνέντευξη και φάκελος προσόντων είναι οι τρεις παράμετροι που αξιολογούνται ώστε να εισαχθούν οι ενδιαφερόμενοι στο εν λόγω μεταπτυχιακό.

Βαθμολογία ατομικού φακέλου 20%

Γραπτές εξετάσεις 60%

Προφορική συνέντευξη 20%

Κατώτερος βαθμός επιτυχίας για την εισαγωγή στον Α΄ κύκλο σπουδών του Δ.Π.Μ.Σ. είναι το 60% των προβλεπόμενων μορίων.

Τα μαθήματα

Τα μαθήματα στο ΠΜΣ θα πραγματοποιούνται στη Φλώρινα εργάσιμες ημέρες (απογευματινές ώρες) και απαιτείται φυσική παρουσία των επιτυχόντων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέχουν στους συνδέσμους: http://www.nured.uowm.gr, (καρτέλα Μεταπτυχιακά) ή να απευθύνονται στη Γραμματεία (ώρες συνεργασίας 11:00-13:00) του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Τηλ.: 2385055115, κ. Π. Τερζή).


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.