Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η τυφλή αθλήτρια του επί κοντώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποτελεί τρανό παράδειγμα τόλμης και πείσματος.

Επί τρία χρόνια η αθλήτρια του επί κοντώ, Charlotte Brown, κυνηγούσε ένα μετάλλιο για τη προσπάθειά της να υπερπηδήσει ένα εμπόδιο το οποίο δε βλέπει. Αλλά η επίμονη επικοντίστρια από το Τέξας των ΗΠΑ, τα κατάφερε κερδίζοντας την τρίτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας με περηφάνεια στο πόντιουμ μαζί με τον ειδικό σκύλο-συνοδό της, τον Vador.

Η Brown αν και τυφλή, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να προσπαθεί να γίνει μια από τις καλύτερες αθλήτριες. «Επιτέλους τα κατάφερα», είπε η νεαρή λέγοντας και κάτι απόλυτα εμπνευσμένο: «Αν θα μπορούσα να στείλω ένα μήνυμα, δεν θα ήταν για το επί κοντώ ή για τον αθλητισμό. Είναι το να βρίσκεις κάτι που σε κάνει χαρούμενο, παρά τα όποια προβλήματα».

Η αθλήτρια γεννήθηκε με κανονική όραση, αλλά όταν ήταν μόλις 16 εβδομάδων, άρχισε να παρουσιάζει καταρράκτη. Αν και προχώρησε σε επτά επεμβάσεις, η όρασή της χειροτέρεψε.

«Μου πήρε τρία χρόνια να ανέβω στο βάθρο των νικητών, και τελικά τα κατάφερα. Η ιστορία… δεν είναι για εμένα. Είναι για όλους εκείνους που παλεύουν για κάτι», συμπληρώνει.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.