Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Κατάθεση «φωτιά» συμφοιτητή - Τι συνέβη το βράδυ πριν την αυτοκτονία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απροστάτευτος φαίνεται ότι ήταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από την σχολή στην οποία φοιτούσε στα Ιωάννινα. Την στιγμή που βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη με ορισμένους σπουδαστές οι οποίοι τον είχαν στοχοποιήσει και είχαν κάνει την ζωή του μαρτύριο, έρχονται στο φως πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Γαλακτοκομικής δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία. 


Από κατάθεση σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής προκύπτει ότι ο Βαγγέλης έλειπε από το δωμάτιό του τη νύχτα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ γύρισε στις έξι με επτά το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανώτερο στέλεχος της Γαλακτοκομικής Σχολής γνώριζε πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έλειπε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια. 

Ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, μιλώντας στο Real.gr, αναφέρει ότι σε συνομιλίες που είχε το τελευταίο διάστημα με δύο σπουδαστές της Γαλακτοκομικής, του έκαναν γνωστό ότι η πίεση που δεχόταν ο Βαγγέλης, με τα βασανιστήρια στα οποία τον είχαν υποβάλει, τον είχε φτάσει στο σημείο να πει: «Με όλα αυτά που μου κάνανε εδώ μέσα ειδικά πέρυσι, μου ερχόταν να φουντάρω από το παράθυρο». 

Σύμφωνα με τον κ. Βρόσγο, η οικογένεια του Βαγγέλη έμαθε πέρυσι τον Μάρτιο τι συμβαίνει, «από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η μητέρα του με μια υπάλληλο της σχολής. Της είπε ότι αλλάξαμε δωμάτιο στον Βαγγέλη γιατί είχε προβλήματα με τους συμφοιτητές του χωρίς να της εξηγήσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Της παρουσίασαν μια χαλαρή κατάσταση».

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, αυτή η κίνηση ήταν λάθος: «Θεωρώ πως η διεύθυνση της σχολής κακώς δεν τιμώρησε αυτούς που δημιουργούσαν προβλήματα στον Βαγγέλη και αρκέστηκαν στην αλλαγή του δωματίου. Στην ουσία κατά την δίκη μου άποψη με αυτό τον τρόπο τιμώρησαν τον Βαγγέλη και όχι αυτούς που έπρεπε», αναφέρει.


Πηγή: http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.