Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι θα γίνει με τους Διευθυντές Σχολείων.

Συγκροτήθηκε το Συμβούλιο Επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε γραπτώς στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας.
Ο Αριστείδης Μπαλτάς ενημερώνει ότι όσον αφορά τη διαδικασία επιλογής των Διευθυντών Σχολείων της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης Εξωτερικού , αυτή θα ακολουθήσει τη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού.

Η διαδικασία για την επιλογή Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού (ΦΕΚ 3494/Β/29-12-2014) είχε ανασταλεί λόγω της προκήρυξης των Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Όπως προειπώθηκε κατόπιν της ορκωμοσίας της νέας Κυβέρνησης η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά.

Σχετική
ερώτηση είχε καταθέσει ο κ. Φορτσάκης ο οποίος ζητούσε να μάθει μεταξύ των άλλων γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμη η Υ.Α για τη συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού και αν πρόκειται να εκδοθεί άμεσα ώστε να ολοκληρωθεί η τρέχουσα διαδικασία επιλογής αυτών όπως και γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμη η Υ.Α καθορισμού της διαδικασίας επιλογής των Διευθυντών σχολείων ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό και αν πρόκειται να εκδοθεί άμεσα.

 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.