Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Γονείς πούλησαν 11χρονη σε Ρουμάνο «γαμπρό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κορίτσι υπέστη βιασμούς.

Η αστυνομία της Ισπανίας κατάφερε να σώσει από τον εφιάλτη ένα 11χρονο κορίτσι το οποίο μέσα στο 2014 πουλήθηκε ως... νύφη για 17.000 ευρώ σε μια οικογένεια 19χρονου από τη Ρουμανία.
Πέντε μέλη δύο οικογενειών που εμπλέκονται στην υπόθεση συνελήφθησαν σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας για εμπόριο ανθρώπων, κακομεταχείριση, βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική επίθεση και εκμετάλλευση σε μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία στο Βαγιαδολίδ και τη Σεβίλλη.


Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε όταν οι ισπανικές αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν ότι ένα παιδί, μια ανήλικη, πουλήθηκε έναντι 17.000 ευρώ από τους γονείς της στη Ρουμανία, τον Μάιο του 2014. Η κακοποίηση του κοριτσιού, οι γονείς του οποίου κατοικούν στη Σεβίλλη, ξεκίνησε αμέσως μόλις έφτασε στο Βαγιαδολίδ, την πόλη όπου ζει η οικογένεια του 19χρονου αγοραστή.

Την προσέβαλαν, την απειλούσαν και την υποχρέωναν να έχει σεξουαλικές επαφές, όπως αποκάλυψε η αστυνομία.

Ο νεαρός, οι γονείς του και η γονείς της 11χρονης, όλοι τους ρουμανικής καταγωγής, συνελήφθησαν.

Η 11χρονη ήταν επίσης υποχρεωμένη να δουλεύει σε αγροτικές εργασίες, στον τρύγο και το μάζεμα της πατάτας, δούλευε εντατικά όλη την ημέρα.

Η μικρή κατάφερε τελικά να τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να ζητήσει βοήθεια όμως η οικογένεια στην οποία την είχαν πουλήσει ζήτησε να της καταβάλουν 10.000 ευρώ για να την αφήσουν να φύγει. Μάλιστα της έβγαλαν τα σκουλαρίκια από τα αυτιά της για να αποπληρώσει το χρέος της, ανέφεραν αστυνομικοί.

Λίγο πριν συλληφθούν οι αγοραστές την έστειλαν πίσω στην οικογένειά της όταν αντιλήφθηκαν ότι τους παρακολουθούσε η αστυνομία.

 
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.