Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Λουκέτο στο ταμείο της ΔΕΥΑΧ Χανίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η υπηρεσία κλείνει λόγω έλλειψης προσωπικού.

Κλειστό θα είναι από τις 2 Ιουνίου το ταμείο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΧ), που βρισκόταν στο ισόγειο του δημοτικού μεγάρου Χανίων εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, Αντώνη Σχετάκη, οι καταναλωτές θα μπορούν να εξυπηρετούνται από δέκα σημεία εξόφλησης σε super market της πόλης, καταστήματα των ΕΛΤΑ, τράπεζες καθώς και από τα ταμεία της Επιχείρησης που βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της, στην περιοχή των Μουρνιών.

«Είμαστε αναγκασμένοι να καταργήσουμε το ταμείο εξυπηρέτησης των καταναλωτών, το οποίο στεγάζονταν μέχρι σήμερα στο ισόγειο του δημαρχείου» ανέφερε ο κ. Σχετάκης και εξήγησε ότι «το τελευταίο διάστημα, το τακτικό προσωπικό της ΔΕΥΑΧ μειώθηκε κατά 50 εργαζομένους, από τους 150 σε 100 και από τους τέσσερις διαθέσιμους ταμίες έμειναν μόνο δύο, οι οποίοι και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, η έλλειψη προσωπικού, η οποία οφείλεται στις συνταξιοδοτήσεις αλλά και την απαγόρευση των προσλήψεων, δημιουργεί προβλήματα και στη λειτουργία των τεχνικών, κυρίως, υπηρεσιών της Επιχείρησης. Όπως υποστήριξε, σήμερα η ΔΕΥΑΧ καλύπτει τις ανάγκες των πρώην επτά δήμων που συγκροτούν τον καλλικρατικό δήμο Χανίων με προσωπικό 100 ατόμων, όταν πριν από λίγα χρόνια και καλύπτοντας μόνο τις περιοχές Χανίων και Ακρωτηρίου διέθετε προσωπικό 175 ατόμων.

Τον Ιούνιο αναμένεται να γίνουν προσλήψεις, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που θα αφορά συμβάσεις πέντε μηνών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.