Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ειδικός Φρουρός επιχείρησε να αγοράσει ναρκωτικά με πλαστές συνταγές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος 30χρονου Ειδικού Φρουρού, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και τριών ιδιωτών, ηλικίας 34, 35 και 39 ετών για παράβαση -κατά περίπτωση- της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 30χρονος, μαζί με τον 34χρονο και τον 35χρονο, αποπειράθηκε ανεπιτυχώς, να προμηθευτεί ναρκωτικά δισκία από φαρμακεία στην Αττική.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι παραπάνω. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι πλαστές ιατρικές συνταγές ναρκωτικών χαπιών, ενώ επιπλέον, στην κατοχή του 35χρονου ιδιώτη βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Όπως προέκυψε, οι πέντε από τις προαναφερθείσες ιατρικές συνταγές φέρονταν να έχουν συνταγογραφηθεί από ιατρό που έχει αποβιώσει, αλλά έφεραν ημερομηνία μετεγενέστερη του θανάτου του.

Επιπλέον, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι τη μία εκ των συνταγών είχε καταρτίσει παράνομα ο ανωτέρω 39χρονος, γιος του θανόντα ιατρού. Σε έρευνα στην κατοικία του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.