Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Πτώματα, έντομα και άλλα τρομακτικά πράγματα που συμβαίνουν στα ξενοδοχεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι συνέβη άραγε στο δωμάτιό σας πριν κάνετε τσεκ ιν;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι συνέβη στο δωμάτιό σας, πριν την άφιξή σας σε ένα ξενοδοχείο; Πόσο καθαρό είναι το κρεβάτι σας; Σε περισσότερες περιπτώσεις, τα ξενοδοχεία δεν θέλουν να ξέρετε όλα τα παραπάνω. Το Yahoo Travel αναζήτησε απαντήσεις και ιδού τι αποκάλυψε.

Παρακάτω δείτε όσα τα ξενοδοχεία δεν θέλουν να μάθετε για τα δωμάτιά τους.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν: οι ξαφνικοί θάνατοι συμβαίνουν οπουδήποτε, ακόμα και σε ξενοδοχεία. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχουν και αυτόχειρες που επιλέγουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για την απονενοημένη πράξη τους. Η πολιτική των ξενοδοχείων, γράφει η New York Post, είναι «clean up and shut up», κάτι σαν το καθαρίζουμε και δε μιλάμε.

Διαπράττονται εγκλήματα: Δεν αποτελεί έκπληξη ότι γίνεται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών στα δωμάτια ξενοδοχείων, και σύμφωνα με την DEA (αμερικανική δίωξη ναρκωτικών), τα δωμάτια των ξενοδοχείων μετατρέπονται σε πρόχειρα εργαστήρια παρασκευής μεθαδόνης. Σύμφωνα με στοιχεία της DEA, το 2013, 1.300 τέτοια δωμάτια έκρυβαν παράνομες πράξεις.

Μην σας παρασύρει η όμορφη μυρωδιά: Πόσες φορές, όταν εισέρχεστε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, θεωρείτε ότι μυρίζει όπως το τμήμα αρωμάτων σε εμπορικό κέντρο; Μάλλον αυτός είναι ένας λόγος για να αλλάξετε δωμάτια! Μια οσμή από απορρυπαντικά είναι φυσιολογική, αλλά το άρωμα δηλώνει ότι κάποιος θέλει να καλύψει κάτι.

Οι πελάτες αφήνουν περίεργα πράγματα πίσω τους:
Εκτός από τις χημικές ουσίες, οι απλοί επισκέπτες αφήνουν επικίνδυνα πράγματα πίσω τους. Σκεφτείτε όπλα, παράνομα ναρκωτικά, ακόμα και συνταγογραφούμενα χάπια. Ας ελπίσουμε, ότι η καλή υπηρεσία καθαρισμού εξαφανίζει τα περισσότερα από αυτά…

Υπάρχουν παντού παράσιτα: Οι κοριοί είναι τα παράσιτα που οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν ότι θα βρουν σε ένα ξενοδοχείο, αλλά μάθετε ότι υπάρχουν πολλά άλλα ανατριχιαστικά παράσιτα με τα οποία μοιράζεστε το ίδιο δωμάτιο. Οι ψύλλοι και τα τσιμπούρια είναι πιθανότερο να βρίσκονται σε ένα δωμάτιο όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια ενώ οι κατσαρίδες φαίνεται πως είναι το έντομο με τις πιο συχνές εμφανίσεις σε ένα δωμάτιο…

Σκεφτείτε διπλά πριν επιλέξετε να μπείτε στην πισίνα: Οι πισίνες και τα γυμναστήρια σε ένα ξενοδοχείο, δεν αποτελούν προτεραιότητα οπότε η συντήρησή τους ενδέχεται να είναι ελλιπής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.