Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Άδεια σε εκπαιδευτικούς για τις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εν αναμονή του 17ου συνεδρίου της η ΟΛΜΕ.

Άδεια μιας μέρας θα λάβουν οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να συμμετάσχουν στις Γενικές Συνελεύσεις των Ενώσεων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθούν με θέμα το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Οι άδεις δίνονται μετά από αίτημα που καταθέτουν οι ΕΛΜΕ προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Ήδη πολλές Διευθύνσεις έχουν προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις που ενημερώνουν για τη χορήγηση της άδειας και τις προϋποθέσεις

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι σε έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Δράμας αναφέρεται πως «όσοι καθηγητές θα συμμετάσχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να εφοδιαστούν με σχετική βεβαίωση, την οποία θα παραδώσουν στο/στην Διευθυντή/ντρια του σχολείου τους, ενώ όσοι δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γ.Σ. να ενημερώσουν έγκαιρα τον/την Διευθυντή/ντρια ώστε με ευθύνη του/της να προσέλθουν κανονικά στο σχολείο τους για προσφορά υπηρεσιών».

Σε αντίστοιχο έγγραφο της ΔΔΕ Μεσσηνίας ορίζεται μεταξύ των άλλων ότι «η απουσία προϋποθέτει τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη Γενική Συνέλευση και αποδεικνύεται με Βεβαίωση της Ε.Λ.Μ.Ε. η οποία πρέπει να προσκομισθεί την επόμενη ημέρα στον Διευθυντή του σχολείου. Είναι αυτονόητο, ότι οι μη συμμετέχοντες στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στο σχολείο σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα μαθημάτων».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.