Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Έγδυσαν και φωτογράφησαν μεθυσμένο συμμαθητή τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άγριο περιστατικό bullying σε σχολείο της Σύρου.

Το φως της δημοσιότητας είδε ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying με θύμα ένα μαθητή της Σύρου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκδρομής ΕΠΑΛ του νησιού στην Πάτρα. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς, ο γιος τους αναισθητοποιήθηκε από ποτό στο οποίο έριξαν στάχτη.

Όσο ο μαθητής κοιμόταν στο ξενοδοχείο, ομάδα 20 συμμαθητών του, εισέβαλλαν στο δωμάτιο, κατέβασαν το εσώρουχό του μέχρι τα γόνατα, του έριξαν πάνω στο σώμα του κομμάτια από πίτσα, μανιτάρια, ντομάτα, του άδειασαν ένα μπουκάλι σαμπουάν και του έριξαν στα γεννητικά του όργανα στάχτη, κοροϊδεύοντάς τον και περιγελώντας τον!

Παράλληλα απαθανάτισαν τα «κατορθώματά τους» με βίντεο και φωτογραφίες σε δυο στάσεις. Η μια να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και στις δυο μασχάλες του να έχει δυο μπουκάλια κρασί, με τα γεννητικά του όργανα σε στύση, και η δεύτερη φωτογραφία, γερμένος στο πλάι, να κρατάει το όργανό του.

Τις φωτογραφίες και το βίντεο τα έσβησαν καθηγητές με τη δικαιολογία ότι φοβήθηκαν μήπως διαρρεύσουν στο διαδίκτυο και υποστεί μεγαλύτερη ηθική βλάβη ο έφηβος, αλλά θα καταθέσουν ενόρκως στη δικαιοσύνη, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Οι γονείς του μαθητή δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, να δικαιωθεί ο γιος τους, αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά του νησιού.

Παράλληλα εκφράζουν την πικρία τους, γιατί οι συγκεκριμένοι μαθητές, όταν γνωστοποιήθηκε το γεγονός στο σχολείο, παραμένουν αμετανόητοι, όπως και οι γονείς τους οι οποίοι αν και πληροφορήθηκαν τα τεκταινόμενα δεν προέβησαν στην παραμικρή πράξη μεταμέλειας.

Όπως λέει μάλιστα ο πατέρας: «Αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα, γιατί δείχνει το επίπεδό τους».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.