Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Οι δύσκολες μέρες του Βαγγέλη από τον εκφοβισμό στη Σχολή…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι δύσκολες μέρες και ώρες που περνούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων ο 20χρονος Βαγγέλης από το Ρέθυμνο, επιβεβαιώθηκαν μέσα από ένα πλήθος μαρτυριών που έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».



Οι δύσκολες μέρες και ώρες που νέου, προέρχονταν από τον εκφοβισμό που του ασκούσε συστηματικά, όπως φαίνεται ομάδα συμφοιτητών του.

Μάλιστα πέρυσι, κατά τον πρώτο χρόνο φοίτησης, είχε ενημερωθεί η οικογένεια, και έγινε αλλαγή δωματίου και συγκάτοικου στο Βαγγέλη.

Τα περιστατικά βίας όμως μάλλον δεν σταμάτησαν. Παρότι η διεύθυνση της Σχολής, ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία ενημέρωση, υπάρχει μία σειρά μαρτυριών που τα επιβεβαιώνει. Μάλιστα ορισμένες λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές.

Από τη δημοσιογραφική έρευνα δεν προέκυψε στοιχείο που να φωτίζει τα βήματα του Βαγγέλη μετά την απομάκρυνσή του από το δωμάτιο της Σχολής. Μάλιστα μάλλον καταρρίπτεται πλήρως η πληροφορία ότι πήρε το αστικό, λίγο πριν τις τρεις και κινήθηκε προς την πόλη των Ιωαννίνων.

Ο νεαρός είναι δευτεροετής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου παρακολούθησε τα μαθήματα του κανονικά. Μετά έφαγε στην τραπεζαρία της φοιτητικής εστίας όπου έμενε και γύρω στις 2 το μεσημέρι βγήκε από το κτίριο. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του.

Μέχρι τότε κανείς δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε. Σα να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε...

Ο Γολγοθάς για την οικογένεια του ξεκίνησε, όταν το απόγευμα της ίδιας μέρας δεν απάντησε στις κλήσεις της μητέρας του.

Συμφοιτητές του ανέφεραν ότι παλιότερα δεχόταν επιθέσεις και ενοχλήσεις από άλλους φοιτητές και κυρίως από ένα συμπατριώτη του. Ο ίδιος όμως δεν κατήγγειλε το γεγονός στο διευθυντή της σχολής, αλλά ούτε και το ανέφερε στους δικούς του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής θα συνεχιστεί και αναμένεται να επικεντρωθεί στα πολλά στρέμματα που καλύπτουν οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής και στην παραλίμνια περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.