Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ: Μητέρα 4 παιδιών κέρδισε το τυχερό δελτίο του Powerball αξίας 564 εκατ. δολαρίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, μητέρα 4 παιδιών, ισχυρίζεται ότι αγόρασε ένα από τα τρία τυχερά δελτία του παιχνιδιού λοταρίας Powerball, το συνολικό ποσό του οποίου είχε φτάσει τα 564 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 495 εκατομμύρια ευρώ). Ωστόσο αξιωματούχοι του διοικητικού συμβουλίου του παιχνιδιού δηλώνουν ότι κανείς από τους 3 νικητές δεν έχει εμφανιστεί ενώπιόν τους με τα τυχερά δελτία.



Ο τηλεοπτικός ειδησεογραφικός σταθμός μετέδωσε ότι οι τυχεροί αριθμοί ταιριάζουν με αυτούς που έπαιξε στο δελτίο της η 26χρονη Μαρία Χολμς. Αξιωματούχοι της Βόρειας Καρολίνα δήλωσαν ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο αγοραστής του τυχερού λαχείου, το οποίο πωλήθηκε σε ένα ψιλικατζίδικο στην παράκτια πόλη Σαλότ.

«Δεν μας έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής κανένα τυχερό δελτίο», δήλωσε ο Βαν Ντέντον του ΔΣ του Powerball.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε η Χολμς, η οποία ζει στο Σαλότ, δήλωσε ότι είναι μητέρα 4 παιδιών και την παρούσα φάση άνεργη. Είπε ότι είναι ευγνώμων που θα μπορεί να παράσχει πλέον στα παιδιά της πολλά περισσότερα αγαθά.

«Δεν νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα», δήλωσε η ίδια. «Υποθέτω θα το συνειδητοποιήσω μόλις δω τα χρήματα στο λογαριασμό μου».

Κανείς εδώ και σχεδόν 3 μήνες δεν είχε μαντέψει σωστά τους τυχερούς αριθμούς του Powerball, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό των κερδών να ανέλθει στο μισό δισεκατομμύριο δολάρια, το τρίτο μεγαλύτερο ποσό που έχει σημειωθεί στην ιστορία του παιχνιδιού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.