Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Στο μικροσκόπιο καταστηματάρχες για νοθευμένα ποτά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκμεταλλευόμενοι το καρναβάλι της Πάτρας, σχεδίαζαν να διαθέσουν «μπόμπες»
.
Πήγαν για το εύκολο κέρδος και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την τσιμπίδα του νόμου. Ο λόγος για ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής στην Πάτρα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το καρναβάλι είχαν σχεδιάσει να διαθέσουν στην αγορά ποτά «μπόμπες».

Τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρμόδιες αρχές καθώς κατά τη σύλληψη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα διακινητών ποτών «μπόμπα» που τα έφερναν στην Πάτρα, βρέθηκαν στην κατοχή τους διευθύνσεις και ονόματα.

Στη σχετική «λίστα» υπάρχουν και ονόματα γνωστά για το τι πουλάνε χρόνια στη νυχτερινή Πάτρα αλλά και επαγγελματίες υπεράνω πάσης υποψίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, τις επόμενες ημέρες θα γίνει «έφοδος» μικτών κλιμακίων προκειμένου να πάρουν από καταστήματα εστίασης και αναψυχής δείγματα ποτών προκειμένου να σταλούν στο χημείο.

Το φαινόμενο της διάθεσης νοθευμένων ποτών κατά την καρναβαλική περίοδο πρωτίστως απασχολεί και τη Δημοτική Αρχή καθώς για το θέμα έχουν γίνει συσκέψεις και έχει αποφασιστεί η πραγματοποίηση «μπλόκων» και ελέγχων και στην εθνική οδό για τον εντοπισμό διακινητών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.