Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

«Η καθυστέρηση της επέκτασης του τραμ οδηγεί σε λουκέτα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στην Αττικό Μετρό Α.Ε.
Λουκέτο έβαλαν εμπορικές επιχειρήσεις του Πειραιά εξαιτίας της καθυστέρησης ολοκλήρωσης των έργων επέκτασης του τραμ στην πόλη, σημειώνεται σε επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό Α.Ε. δρ. Χρήστο Τσίτουρα.

Όπως σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά καθημερινά γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων από μέλη του, των οποίων οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες, δεδομένου ότι υπάρχει ουσιαστική απόκλιση από το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του έργου.

«Οι μεγάλες καθυστερήσεις στην πρόοδο και την περάτωση του έργου είναι υπαρκτές και έχουν πολλαπλές δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των επιχειρήσεών μας, που καλούνται να επιβιώσουν μέσα σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα. Ήδη στην οδό Γρ. Λαμπράκη, που κάποτε ήταν ένας από τους πιο εμπορικούς δρόμους, περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις έχουν κλείσει, η επισκεψιμότητα έχει σχεδόν εκμηδενιστεί και τα εργοτάξια παραμένουν ανοιχτά για διάστημα πολύ μεγαλύτερο του προβλεπόμενου, δεδομένα που μας κάνουν να έχουμε σοβαρές ανησυχίες για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και στους υπόλοιπους δρόμους που θα εκτελεστούν τα έργα, εάν ακολουθηθούν οι ίδιοι ρυθμοί» αναφέρεται στην επιστολή. Οι έμποροι ζητούν να λάβουν ενημέρωση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.