Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δωρεάν σεμινάρια από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς».

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος «Δια Βίου Εκπαίδευσης για την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος» διοργανώνει τον δεύτερο εκπαιδευτικό κύκλο κατάρτισης με τίτλο «Κωστής Παλαμάς», ο οποίος θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου.

Ο δεύτερος εκπαιδευτικός κύκλος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική αίτηση εκπαιδευόμενου, μέχρι τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, αφότου συμβουλευτούν το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων.

Παρατήρηση: Στην αίτηση, μπορεί να δηλώσει κάποιος τις διδακτικές ενότητες τις οποίες επιθυμεί να παρακολουθήσει και να πιστοποιηθεί και όχι τα σεμιναριακά μαθήματα. Στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων αναφέρονται οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των σεμιναριακών μαθημάτων.

Ναύπλιο: Σχολείο του Κωστή Παλαμά

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει Σχολείο σεμιναριακών μαθημάτων του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» με θέμα την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, διαμέσου των εργαλείων που μας προσφέρουν οι σπουδές επικοινωνίας με την ευρύτερή τους έννοια.

Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό και επιπλέον μια κριτική αντίληψη γύρω από τις πολιτισμικές αναζητήσεις και εκδηλώσεις με τις συνιστώσες των σπουδών επικοινωνίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες των κλάδων του τουρισμού, του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας, καθώς και όσων ενδιαφέρονται για τα εν λόγω πεδία, με απώτερο στόχο την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος.

- Το «Σχολείο» του προγράμματος «Κωστή Παλαμά» θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο 30 Ιανουαρίου έως και 3 Φεβρουαρίου 2015 με θέμα: «Λαογραφία, Πολιτισμός, Επικοινωνία».

- Η δωρεάν συμμετοχή στα σεμιναριακά μαθήματα απαιτεί την συνεπή παρουσία των εκπαιδευόμενων και την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις που θα διεξαχθούν.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 27 Ιανουαρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τρίπολη: Σχολείο του Κωστή Παλαμά

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει Σχολείο σεμιναριακών μαθημάτων του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» με θέμα την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, διαμέσου των εργαλείων που μας προσφέρουν οι σπουδές επικοινωνίας με την ευρύτερή τους έννοια. Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό και επιπλέον μια κριτική αντίληψη γύρω από τις πολιτισμικές αναζητήσεις και εκδηλώσεις με τις συνιστώσες των σπουδών επικοινωνίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες των κλάδων του τουρισμού, του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας, καθώς και όσων ενδιαφέρονται για τα εν λόγω πεδία, με απώτερο στόχο την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος.

Το «Σχολείο» του προγράμματος «Κωστή Παλαμά» θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη 6 έως και 10 Φεβρουαρίου 2015 με θέμα: «Πολιτιστική Κληρονομιά και Τουρισμός».

Η δωρεάν συμμετοχή στα σεμιναριακά μαθήματα απαιτεί την συνεπή παρουσία των εκπαιδευόμενων και την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις που θα διεξαχθούν.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.