Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πέθανε από έμφραγμα όταν μπήκαν στο σπίτι του ληστές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έφοδος έξι ατόμων στο σπίτι 59χρονου στα Μέγαρα.
Επίθεση μέσα στο σπίτι τους στα Μέγαρα, με στόχο τη ληστεία, δέχτηκε ένας 59χρονος και η σύζυγός του, λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ, σύμφωνα με το megaratv.gr.

Οι έξι άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του, επιτέθηκαν τόσο στην ίδια όσο και στον άτυχο 59χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Ένας από τους δράστες φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Οι δράστες τράπηκαν άμεσα σε φυγή παίρνοντας μαζί τους τα κλείδιά της επιχείρησης του 59χρονου στην Κόρινθο. Άμεσα κατέφθασε στο σπίτι ιατρική βοήθεια καθώς και άνδρες της Αστυνομίας, αλλά παρά τις προσπάθειες του γιατρού ο 59χρονος δεν τα κατάφερε.

Ιατροδικαστής προσπαθεί να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου, ενώ πιθανολογείται πως ο θάνατος προκλήθηκε από καρδιακό επεισόδειο. Ειδικές ομάδες της Ασφάλειας Αττικής (Ανθρωποκτονιών, Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων) και του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων βρέθηκαν στο χώρο για να συλλέξουν στοιχεία (DNA, αποτυπώματα κ.α) με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.