Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

«Πώς στα 14 χρόνια μου έγινα σκλάβα του σεξ στην Ελλάδα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο όμορφος Αλβανός Τζακ και οι 8 πελάτες την ημέρα.

Την τρομακτική ιστορία της, πώς στα 14 χρόνια της βρέθηκε σκλάβα του σεξ από την Αγγλία στην Ελλάδα, περιγράφει στον Guardian η 25χρονη σήμερα Μέγκαν Στήβενς.

Πριν έντεκα χρόνια η 14χρονη τότε Μέγκαν από μια πόλη στη βόρεια Αγγλία, πήγε με την μητέρα της διακοπές σε μια παραθαλάσσια ελληνική πόλη. Η έφηβη κοπέλα δεν φανταζόταν τότε ότι αυτές οι διακοπές θα σημάδευαν τη ζωή της για πάντα...

Η κοπέλα είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, οι γονείς της που ήταν αλκοολικοί και οι δύο, χώρισαν όταν η ίδια ήταν τεσσάρων ετών και εκείνη ζητούσε απελπισμένα να βρει αγάπη και στοργή.

Έτσι, από την πρώτη κιόλας νύχτα των διακοπών της στην Ελλάδα νόμισε ότι βρήκε τον έρωτα και την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο ενός όμορφου Αλβανού, του Τζακ, τον οποίο γνώρισε σε μπαρ που πήγε μαζί με την μητέρα της.

Ο Τζακ ανταποκρίθηκε η Μέγκαν κατάφερε να πείσει τη μητέρα της να μείνει στο σπίτι του Αλβανού. Δεν δυσκολεύτηκε γιατί και η μητέρα της έκανε σχέση με τον ιδιοκτήτη του μπαρ...

Έτσι η μητέρα έμεινε με τον ιδιοκτήτη του μπαρ και η Μέγκαν με τον Τζακ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Τζακ μίλησε στην Μέγκαν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά του και ειδικότερα, για την μητέρα του, που όπως είπε ο ίδιος στην κοπέλα, χρειαζόταν χρήματα για να κάνει θεραπεία για καρκίνο. Έτσι, έπεισε εύκολα την 14χρονη να μετακομίσουν στην Αθήνα για να εργαστούν σε μπαρ.

Αντί όμως για εργασία σε μπαρ ο Τζακ, την έστελνε να δουλεύει ως πόρνη σε μουντά ξενοδοχεία, στον δρόμο ή σε οίκους ανοχής.

Η κοπέλα εξομολογείται ότι συναντούσε τουλάχιστον οκτώ πελάτες την ημέρα και ζούσε φοβισμένη και απελπισμένη, αφού ο Τζακ της απαγόρευε να μιλήσει σε οποιονδήποτε και της ζητούσε να στέλνει κάρτες στην μητέρα της γράφοντάς της πόσο όμορφα περνούσε μαζί του στην Αθήνα.

Η λύση για να ξεφύγει η Μέγκαν από τον φαύλο κύκλο της πορνείας δόθηκε όταν η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σχιζοφρενικό επεισόδιο. Τότε, μίλησε σε ένα άτομο από το προσωπικό για την κατάστασή της και το νοσοκομείο φρόντισε να βρεθεί η μητέρα της κοπέλας, που την πήρε και επέστρεψαν μαζί στη Βρετανία...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.