Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΚ: Έκαψε ζωντανό το νεογέννητο μωρό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεπερνά κάθε αρρωστημένη φαντασία η αποτρόπαια πράξη μιας νέας μητέρας στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η 22χρονη Hyphernkemberly Dorvilier έκαψε το νεογέννητό κοριτσάκι της ενώ ήταν ζωντανό.



Οι γείτονες άκουσαν αρχικά φωνές μέσα από τη σπίτι της νέας μητέρας και μετά την είδαν στη μέση του δρόμου να καίει κάτι. Πλησίασαν και τους είπε ότι έκαιγε κόπρανα σκύλου.

Ένας γείτονας, ο Ντέιβιντ Τζόσεφ, που μένει ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου έγινε το έγκλημα είπε: «Απλά ήταν φρικτό. Δεν έμοιαζε με τίποτα από αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα. Στην αρχή είδαμε τη φωτιά και νομίζαμε ότι κάποιος έκαιγε σκουπίδια».

Όταν η σύζυγος του Τζόσεφ κατάλαβε τι έκαιγε πραγματικά η 22χρονη έβαλε τις φωνές. Τότε, η Hyphernkemberly προσπάθησε να φύγει, αλλά ο Τζόσεφ την έπιασε και την κράτησε μέχρι να έρθει η Aστυνομία και να τη συλλάβει.



Σήμερα, δύο ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα, ένα αυτοσχέδιο μνημείο των γειτόνων στέκεται εκεί που κάηκε ζωντανό το νεογέννητο κοριτσάκι.

Η Dorvilier, συνελήφθη και προφυλακίστηκε ενώ ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Στο σημείο έφθασαν αμέσως γιατροί που διαπίστωσαν ότι το νεογέννητο ήταν ακόμα ζωντανό και προσπάθησαν να το σώσουν.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγιος Χριστόφορος» στη Φιλαδέλφεια με εκτεταμένα και σοβαρότατα εγκαύματα όπου και υπέκυψε δύο ώρες αργότερα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.