Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αιτήσεις από 27 έως και 30 Ιανουαρίου.

Το Ινστιτούτο Επαγγελµατικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) της Σιβιτανιδείου ∆ηµόσιας Σχολής µε την υπ’ αριθµόν 8/13-01-15 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύµατος προκηρύσσει την πρόσληψη εκπαιδευτών µε ωριαία αντιµισθία για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εαρινού εξαµήνου του έτους κατάρτισης 2014 - 2015 που αρχίζει στις 16-02-2015 και τελειώνει στις 30-06-2015.

Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν ως ωροµίσθιοι θα καλύψουν διδακτικές ανάγκες σειράς µαθηµάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και µικτών) των ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν στο Ι.Ε.Κ. Οι αιτήσεις κατατίθενται από 27 Ιανουαρίου έως 30 Ιανουάριου.

Για να δουν οι ενδιαφερόμενοι τα μαθήματα θα πρέπει να ανατρέξουν στην προκήρυξη.

∆ικαίωµα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες, καθώς και οι απασχολούµενοι µε οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον δηµόσιο ή ιδιωτικό τοµέα, σύµφωνα µε την υπ’ αριθµ. ∆2/18968/12-1-96, άρθρο 4, παρ. 3 Απόφαση του ΥΠΕΠΘ ΦΕΚ 10/12-1-96 τεύχος Β’ «Κανονισµός λειτουργίας Ι.Ε.Κ. της Σ.∆.Σ.Τ.Ε.», την Απόφαση 27/22-9-2000, την Απόφαση 28/11-9-2003, καθώς και την Απόφαση 39/31/8/2010 των οργάνων ∆ιοίκησης της Σιβιτανιδείου Σχολής και µε την προϋπόθεση να κατέχουν:

Α) Πτυχίο ή δίπλωµα σχολών ή τµηµάτων τριτ/θµιας εκπαίδευσης ή ΑΣΕΤΕΜ - ΣΕΛΕΤΕ της ηµεδαπής ή ισότιµο της αλλοδαπής,

Β) ∆ίπλωµα ΙΕΚ µε πτυχίο πιστοποίησης.

Γ) Πτυχίο ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου, τεχνικού επαγγελµατικού λυκείου (Τ.Ε.Λ.) ή τεχνικής επαγγελµατικής σχολής (Τ.Ε.Σ.) ή τεχνικού επαγγελµατικού εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) ή επαγγελµατικού λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή επαγγελµατικής σχολής (ΕΠΑ.Σ.) ή ισότιµο της ηµεδαπής ή ισότιµο της αλλοδαπής, οι εµπειροτεχνίτες και επαγγελµατίες και

Κατά την επιλογή συνεκτιµώνται:

α) Η εργασιακή εµπειρία,

β) Η διδακτική εµπειρία,

γ) Η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείµενο των µαθηµάτων που επιθυµούν να διδάξουν, η απόδοση, η συνέπεια και το επίπεδο συνεργασίας µε τη ∆ιεύθυνση του ΙΕΚ κατά τα προηγούµενα εξάµηνα,

δ) Οι συναφείς µε το αντικείµενο µεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών,

ε) Η αποδεδειγµένη ανεργία,

στ) Κοινωνικά κριτήρια,

ζ) Τυχόν λοιπά προσόντα που δεν αναφέρονται παραπάνω και τα οποία, όµως, εκτιµάται από το ∆.Σ. ότι συντελούν στην κατά το αρτιότερο επαγγελµατική κατάρτιση των σπουδαστών και στην αποτελεσµατικότερη λειτουργία του ΙΕΚ της Σ.∆.Σ.Τ.Ε.

Επισηµαίνεται ότι όλοι οι τίτλοι σπουδών, από τον βασικό έως τον διδακτορικό, πρέπει να είναι συναφείς µε το αντικείµενο που αιτούνται να διδάξουν οι εκπαιδευτές, µε ευθύνη των ιδίων και των ∆ιευθυντών του Ι.Ε.Κ. Η συνάφεια των τίτλων σπουδών των υποψηφίων εκπαιδευτών ελέγχεται από την Ε.Ε. µε εισήγηση της Επιτροπής αξιολόγησης.

Οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από επίσηµες µεταφράσεις του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και αναγνώριση ισοτιµίας από τα οικεία όργανα.

Για τους υποψηφίους που υπάγονται στον ιδιωτικό τοµέα απαιτείται βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης ή υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εµπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυµίας της επιχείρησης, αν πρόκειται για νοµικό πρόσωπο.

Για τους ελεύθερους επαγγελµατίες απαιτείται βεβαίωση της αρµόδιας ∆.Ο.Υ., στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης του συγκεκριµένου επαγγέλµατος ή υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986 ότι εκτέλεσε συγκεκριµένες εργασίες, µελέτες και έργα σχετικά µε το αντικείµενο της εµπειρίας.

Για τους µισθωτούς του δηµόσιου τοµέα (µόνιµοι ή Ι∆ΑΧ) απαιτείται άδεια και βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα, από την οποία να προκύπτει το είδος της εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής της καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις: α) για το ύψος των µηνιαίων αποδοχών τους και β) ότι οι πάσης φύσεως αποδοχές τους δεν υπερβαίνουν το ύψος των αποδοχών Γενικού Γραµµατέα Υπουργείου, όπως η σχετική νοµοθεσία ορίζει.

Η αίτηση του υποψηφίου πρέπει να συνοδεύεται από πλήρες βιογραφικό σηµείωµα και φωτοαντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας.

Όσοι από τους ενδιαφερόµενους επιλεγούν θα υπογράψουν σχετική σύµβαση, στην οποία θα ορίζονται, εκτός των άλλων, οι ώρες απασχόλησης και αποζηµίωσής τους, καθώς και υποχρεώσεις αυτών έναντι της ∆ιοίκησης του Ι.Ε.Κ.

Καλούνται όσοι έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυµούν να κριθούν για πρόσληψη ως ωροµίσθιοι εκπαιδευτές να υποβάλουν από 27-01-2015 µέχρι και 30-01-2015 σχετική έντυπη αίτηση, καθώς και όλα τα αποδεικτικά των προσόντων τους, δικαιολογητικά, στη γραµµατεία του Ι.Ε.Κ.

Η γραµµατεία του Ι.Ε.Κ. θα δέχεται τις αιτήσεις και θα χορηγεί τα σχετικά έντυπα τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες 08:30 - 13:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.