Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Διάθεση ειδικού οχήματος για τη μετακίνηση των ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανοιχτό το δημαρχείο το Σαββατοκύριακο για τις εκλογές.

Ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας των υπηρεσιών του, ενόψει των εθνικών εκλογών, εφαρμόζει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν και να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι. Παράλληλα, προγραμματίζεται η διάθεση ειδικού οχήματος για τη μετακίνηση των ΑΜΕΑ.

Στο πλαίσιο διευκόλυνσης των ψηφοφόρων το δημαρχιακό μέγαρο θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο 24 Ιανουαρίου από τις 7:00 μέχρι τις 24:00 και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 από τις 7:00 μέχρι το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Οι δημότες θα μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών, http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm στο διαδικτυακό τόπο του δήμου Θεσσαλονίκης (www.thessaloniki.gr) και μέσω του banner: "Μάθε που ψηφίζεις".

Όσον αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες ο δήμος Θεσσαλονίκης προγραμματίζει τη διάθεση ειδικού οχήματος για τη μετακίνηση των ΑμεΑ που το επιθυμούν, προκειμένου να διευκολυνθούν στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος την ημέρα των εκλογών. Η μεταφορά θα γίνεται κατά τις ώρες από 10:00 έως 19:00 σε σχολεία του κεντρικού Δήμου.

Για τον προγραμματισμό των μετακινήσεων και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6980 837319 και 6977 500236.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.