Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Οκτώ ειδήσεις από το χώρο της τεχνολογίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις σε εταιρείες κολοσσούς όπως οι Apple, Samsung, Google, Nintendo, Intel.

Όσοι ακολουθούν πιστά τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας τότε κάθε νέο από το συγκεκριμένο τομέα αποτελεί άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα των τεχνολογικών γνώσεων.

Πού θα μιλήσει ο πρόεδρος Ομπάμα και ποιες οι εξελίξεις σε εταιρείες κολοσσούς όπως η Apple; Ακολουθούν νέες οχτώ ειδήσεις:

- Η Google θα σταματήσει να πουλάει τα Google Glass. Τη συσκευή θα διαχειρίζεται ο διευθύνων σύμβουλος της Nest, Tony Fadell.

- Η Apple θα ανοίξει πέντε νέα καταστήματα στην Κίνα τις επόμενες πέντε εβδομάδες. Η εταιρεία επεκτείνεται δραστικά στη χώρα.

- Η Apple, η Google, η Intel και η Adobe έλυσαν το θέμα του κλεψίματος υπαλλήλων μεταξύ τους. Πλήρωσαν περί τα 415 εκατομμύρια δολάρια για μία υπόθεση μεταξύ τους κατηγοριών ότι η μία κλέβει τους υπαλλήλους της άλλης εταιρείας.

- Η Samsung προσέλαβε νέο σχεδιαστή επικεφαλής για τις δραστηριότητές της ανά τον κόσμο.

- Ο αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, θα δώσει συνέντευξη σε τρεις σταρ του YouTube μετά την ετήσια ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο. Οι Bethany Mota, GloZell και Hank Green θα μιλήσουν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

- Η Nintendo αποκάλυψε τις νέες κονσόλες 3DS.

- Σύμφωνα με μία νέα φήμη που κυκλοφορεί, η Apple θα χρησιμοποιήσει την ισχυρή οθόνη του Apple Watch για τα νέα iPhone.

- Η κινεζική εταιρεία κατασκευής έξυπνων τηλεφώνων, Xiaomi, βγάζει στην αγορά ένα νέο τηλέφωνο. Το Mi Note έχει οθόνη 5,7 ιντσών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.