Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

"Κραυγή" από τη μητέρα του Μπεν: Ψάξτε στη Βέροια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα έκκληση προς τους Έλληνες αστυνομικούς απευθύνει η μητέρα του Μπεν, η οποία - 24 χρόνια μετά την εξαφάνιση του παιδιού από την Κω όπου η οικογένεια έκανε διακοπές- δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να ελπίζει και τον αναζητεί αδιάκοπα.



Αυτή τη φορά η Κέρι Νίνταμ ζητεί από τν ΕΛ.ΑΣ. να στρέψει τις έρευνές της στη Βέροια, καθώς εμφανίζεται πεπεισμένη ότι εκεί βρίσκεται ο εξαφανισμένος γιος της. Μάλιστα, προσφέρει για τις έρευνες μέρος του κεφαλαίου 700.000 λιρών που έχει συγκεντρώσει από διάφορες δωρεές.

Όπως αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα "Daily Mirror" η μητέρα του Μπεν, ντεντέκτιβ της είπαν χαρακτηριστικά ότι στη Βέροια, "σε αυτή την παράξενη μικρή πόλη της Ελλάδας", έχουν εντοπιστεί οκτώ μάρτυρες που δήλωσαν ότι είδαν το μικρό αγόρι! Στη βρετανική εφημερίδα μίλησε και ο πρώην διπλωματικός ακόλουθος της Βρετανίας στην Ελλάδα Γκόρντον Μπέρναρντ που επίσης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο μικρός Μπεν είχε πέσει θύμα απαγωγής όταν ήταν μόλις 21 μηνών (τον Αύγουστο του 1991) και καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ. πως δεν είχε λάβει από την πρώτη στιγμή σοβαρά τις υποψίες της οικογένειας και των Βρετανών διπλωματών για απαγωγή.

Η οικογένεια του Μπεν φέρεται ότι έχει δώσει στους Έλληνες αξιωματικούς τα ονόματα των οκτώ ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι είχαν δει στα μέσα και στα τέλη της δεκαετίας του '90 το αγόρι να τριγυρνά σε ένα χωριό στη Βέροια, το οποίο κατοικείται κυρίως από Ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.