Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Σπάνε βράχους για να μην πέσουν σε σπίτια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πολλά προβλήματα άφησε πίσω η κακοκαιρία στην Κρήτη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση θρυμματισμού τεράστιων βράχων που έχουν κριθεί επικίνδυνοι στο βουνό του Άγιου Βλάσση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, που δημιούργησε τόσα πολλά προβλήματα στο νομό Ηρακλείου, έφερε στο φως – μεταξύ άλλων – και την επικινδυνότητα κάποιων βράχων που βρίσκονται σε βουνά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σήμερα η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων δήμου Ηρακλείου, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Χάρη Μαμουλάκη να ξεκινήσει μία επιχείρηση απομακρύνοντας αρχικά τους βράχους του Άγιου Βλάσση, όπως αναφέρει το cretapost.gr.



«Υπάρχουν ετοιμόρροποι βράχοι σε αυτό το σημείο που κινδυνεύουν σε κάποια κακοκαιρία να πέσουν ακόμα και σε σπίτια. Έχει δημιουργηθεί ένα ενεργό ρήγμα κι εμείς πρέπει να δράσουμε. Γι’ αυτό και το πρωί στις 7, στήθηκε η επιχείρηση με τα μηχανήματά μας», επισήμανε μιλώντας στην ιστοσελίδα ο κ. Μαμουλάκης.

Οι βράχοι θρυμματίζονται με κρουστικά μέσα και με ήπιους τρόπους ενώ η επιχείρηση αναμένεται να τελειώσει αργά το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στο σημείο και παρακολουθούν την επιχείρηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.