Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η "πλάκα" στην πενταήμερη αναστάτωσε όλο το σχολείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε περιπέτεια μετατράπηκε η πενταήμερη εκδρομή για δυο μαθητές Λυκείου του Πύργου, εξαιτίας της επίθεσης που δέχτηκαν από συμμαθητές τους, ενώ κοιμόντουσαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, τα γεγονότα ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αποτελούν πράξεις 17χρονων μαθητών και μάλιστα σε βάρος συμμαθητών τους. Πράξεις που ξεφεύγουν από τα όρια της πλάκας και έβαλαν σε "περιπέτειες" ολόκληρο το σχολείο, αμαυρώνοντας την ωραιότερη ίσως ανάμνηση των σχολικών ετών.

Τους επιτέθηκαν στον ύπνο τους

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, μία ομάδα μαθητών, απευθύνθηκαν στη Ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ισχυριζόμενοι ότι έχασαν την κάρτα εισόδου στο δωμάτιο τους, απέσπασαν από τον υπάλληλο την κάρτα του δωματίου των δυο συμμαθητών τους. Με αυτό τον τρόπο, μπήκαν στο δωμάτιο και αφού τους αιφνιδίασαν - καθώς τα δυο παιδιά κοιμόντουσαν - τους ακινητοποίησαν και τους εξανάγκασαν σε απρεπείς πράξεις. Παράλληλα, ένας από του μαθητές που συμμετείχε στην... πλάκα, φρόντισε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό, για να υπάρχουν και... πειστήρια για το «κατόρθωμα» τους.

Οι δυο μαθητές μετέφεραν στους συνοδούς καθηγητές τους το περιστατικό και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου.

Αναστάτωση στη σχολική κοινότητα

Το περιστατικό, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην σχολική κοινότητα προκαλώντας την αντίδραση των εκπαιδευτικών του σχολείου αλλά και των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλλος επιβεβαίωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» το περιστατικό λέγοντας ωστόσο ότι είναι υπό διερεύνηση. Σημείωσε επίσης ότι το κινητό έχει ήδη κατασχεθεί από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος εξετάζει προσεκτικά το θέμα, διαβεβαιώνοντας πως οι μαθητές θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.