Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα παζάρια για καλό σκοπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού θα γίνουν στην Αθήνα.

Τα χριστουγεννιάτικα παζάρια ξεκίνησαν και αποτελούν μια από τις καλύτερες προτάσεις για δώρα, αλλά και για μια ευχάριστη βόλτα με εδέσματα, ροφήματα και ζεστή, χαρούμενη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, τα έσοδα προορίζονται για καλό σκοπό, όπως στήριξη κοινωνικών ομάδων, απόρων ασθενών, αδέσποτων ζώων κλπ.

Ο σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση, δηλαδή οι γονείς των παιδιών που παρακολουθούν το πρόγραμμα «Παρέμβαση», ετοίμασαν στο πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα Μερκούρη», Ηρακλειδών 66 στο Θησείο, ένα παζάρι από την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου ως και την Κυριακή 14, με γλυκά του κουταλιού, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, πλεκτά κασκόλ, χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, γούρια, μπιζού, χωριάτικα προϊόντα, όπως χυλοπίτες, για την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος. Θα προσφέρονται αναψυκτικά και καφές. Την Παρασκευή και το Σάββατο το παζάρι θα είναι ανοιχτό από τις 10.00 ως τις 20.00 και την Κυριακή από τις 10.00 ως τις 16.00.

Για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας, διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το «ξεblogάρισμα» παζάρι το Σαββατοκύριακο 13, 14 Δεκεμβρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Γκάζι). Εκεί θα βρει κανείς εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τσίπουρο και ρακόμελο, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, χειροποίητα σαπούνια και κηραλοιφές, πολλούς τίτλους βιβλίων από δεύτερο χέρι σε τιμές από 0,50 έως 5 ευρώ, άλλα μεταχειρισμένα είδη, όπως ρούχα και είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα.

Θα συμμετέχουν οι ομάδες «Επάνοδος» με έργα αποφυλακισμένων καθώς και οι «Δώσε-Πάρε», ενώ το μπαζάρ θα είναι ανοιχτό το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 20.00 και την Κυριακή 11.00-19.00.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13, την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου.

Ένα «Μοναστηράκι», όπως το περιγράφουν οι διοργανωτές, πλούσιο από τις προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων. Στο παζάρι, ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του σωματείου.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας είναι το Σάββατο 12.00 – 20.00, την Κυριακή 9.00 – 19.00 και τη Δευτέρα 9.00 - 18.00.

Αρωματικά έλαια, χειροποίητα, φυσικής προέλευσης, κρέμες σώματος και προσώπου, μέλι αγνό, καθώς και χειροποίητα αξεσουάρ, αντίκες, σπάνια βιβλία, ρούχα και άλλα πολλά περιλαμβάνονται στο παζάρι του εργαστηρίου χορού και εικαστικής τέχνης «ΧΩΡΟς-PRIVE», που θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Δεκεμβρίου από τις 12.00 το πρωί ως τις 11.00 το βράδυ στην αίθουσα του εργαστηρίου Τοσίτσα 11 στα Εξάρχεια. Μέρος των εσόδων θα κατατεθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για τις ανάγκες απόρων ασθενών, στη μνήμη της γιατρού Αυρύλιας Μαρκοπούλου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα παζάρια που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο του.

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι άνθρωποι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού. Στην Αθήνα, μπαζάρ του «Χαμόγελου» θα βρίσκονται στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα (11-22/12), στο περίπτερο Αμαρουσίου στο σταθμό του ΗΣΑΠ (15-30/12), στα εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα, Ερεχθείου 6 στον Άλιμο (20/12), στη μαρίνα Φλοίσβου στο Π. Φάληρο (20-21/12), στο «Shopping House», Θεομήτορος 41 στον Άλιμο (20-22/12), στο «Athens Heart», Πειραιώς 180 (20-23/12), στο «The Mall Athens», στο Μαρούσι (8-31/12) και στο «Athens Metro Mall» στον Άγιο Δημήτριο (22-23/12).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.