Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Παράτησαν νεογέννητα σκυλάκια σε κάδο ανακύκλωσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δέκα σκυλάκια ολίγων ημερών παραλίγο να… ανακυκλωθούν, αφού κάποιος τα άφησε μέσα σε ένα χαρτοκούτι στον κάδο της ανακύκλωσης, προκαλώντας σοκ στους εργαζομένους στο απορριμματοφόρο που έχουν την ευθύνη της συγκομιδής όλων των άχρηστων υλικών που πηγαίνουν για αξιοποίηση.

«Πήγαμε να πάρουμε τον κάδο της ανακύκλωσης και εκεί που έσκυψα ήταν ένα χαρτόκουτο απ' όπου έπεσαν τα κουταβάκια, μόλις το σήκωσα, για να το πάρω και να το βάλω στον κάδο ανακύκλωσης. Έπαθα σοκ, όταν τα είδα. Τα είχαν αφήσει κάτω με εφημερίδες», τόνισε ο Ανδρέας Δημητρουλόπουλος, ένας από τους δύο εργαζομένους στο απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης.

Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά που οι δύο υπάλληλοι βρίσκονταν μπροστά σε μία τέτοια εικόνα, καθώς, πριν από λίγες ημέρες, χρειάστηκε να σταματήσουν το μηνάνημα, που συμπιέζει τα ανακυκλώσιμα υλικά στο απορριμματοφόρο, για να μην σκοτώσει μία γάτα που την είχαν πετάξει σαν σκουπίδι.

«Προχθές μέσα σε ένα κουτί είχαν πετάξει ένα γατί. Αναγκάστηκα να σταματήσω το απορριμματοφόρο, για να μπορέσω να το βγάλω από το κουτί ζωντανό», επισημαίνει ο Χαράλαμπος Γιαννόπουλος, εργαζόμενος και αυτός στο απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.