Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ανοικτές 52.550 θέσεις σε υπουργεία και αυτοδιοίκηση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέσα στον Ιανουάριο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει ο διαδικτυακός τόπος του ΟΑΕΔ για την υποβολή αιτήσεων από τους ανέργους που έχουν τα προσόντα για τις 52.550 θέσεις σε δήμους, περιφέρειες και υπουργεία.

Το ΑΣΕΠ έχει προχωρήσει στον έλεγχο της προκήρυξης και ο ΟΑΕΔ αναμένει το «πράσινο φως» για να απευθύνει τη σχετική πρόσκληση. Το «Εθνος-Εργασία» ξεχωρίζει σήμερα τις ειδικότητες που θα έχουν ζήτηση στους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Πάτρας, στα δικαστήρια και τα υπουργεία Εθνικής Αμυνας, Δημόσιας Τάξης, Ναυτιλίας, Οικονομικών και Τουρισμού.

Οι θέσεις κατανέμονται σε 126 ειδικότητες από όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων και θα έχουν προβάδισμα στην επιλογή οι μακροχρόνια άνεργοι, τα μέλη οικογενειών που δεν εργάζεται κανείς, οι πτυχιούχοι ΑΕΙ - ΤΕΙ οι οποίοι και θα καλύψουν 12.800 θέσεις.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΟΑΕΔ: Αιτήσεις από σήμερα για 918 προσλήψεις

Εκδόθηκε χθες από τον ΟΑΕΔ η προκήρυξη των 918 θέσεων του Ν. 2643, που προορίζονται για ΑμεΑ, τριτέκνους, πολυτέκνους, παιδιά αγωνιστών και αναπήρων. Αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα 30 Δεκεμβρίου έως τις 29-1-2015 στις 14 αρμόδιες περιφερειακές επιτροπές του ΟΑΕΔ.

Οι θέσεις αφορούν μόνιμο προσωπικό κυρίως σε διοικητικές, τεχνικές και υγειονομικές ειδικότητες. Οι περισσότερες κατανέμονται στα υπουργεία Υγείας, Εθνικής Αμυνας, Δικαιοσύνης και σε οργανισμούς του Δημοσίου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Προσλήψεις 49 λιμενικών με εμπειρία

ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
Έγκριση του ΑΣΕΠ για 614 εποχικούς σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

Voucher
Κατάρτιση και πρακτική άσκηση 9.500 ανέργων

(Πατήστε επάνω στο δημοσίευμα για μεγαλύτερη ανάλυση):






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.