Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

5 παιδάκια που έκλεψαν την καρδιά μας το 2014

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είτε παίρνουν φιλάκια από τον σκύλο της οικογένειας, είτε τσακώνονται, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι τα παιδάκια είναι αξιολάτρευτα.

Δείτε μερικές χαριτωμένες στιγμές που μας χάρισαν 5 γλυκύτατα παιδάκια το 2014.
«Σκούντηξες την καρδιά μου!»

Το πιο γλυκό καυγά της χρονιάς, χωρίς καμία αμφιβολία, τον κάνανε οι πρωταγωνιστές του παρακάτω βίντεο. Τα παιδιά άρχισαν να συζητούν στην αρχή και να διαφωνούν έντονα στην πορεία …για τον καιρό (αν έβρεχε ή αν απλά ψιχάλιζε). Όταν κάποια στιγμή το κοριτσάκι έσπρωξε το αγοράκι , εκείνος απάντησε « Ωχ, σκούντηξες την καρδιά μου!»



Δεν ήθελε ο Άγιος Βασίλης να φάει μόνος του πρωινό

Όταν η τρίχρονη Gracie Wilson και η οικογένειά της πήγαν για πρωινό σε ένα εμπορικό κέντρο, το μικρό κοριτσάκι δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει τον Αϊ Βασίλη μόνο να πάρει μόνος του το πρωινό του και ρώτησε εάν θα μπορούσε να του κρατήσει συντροφιά. Όταν ο Άγιος την ρώτησε τι θα ήθελε για τα Χριστούγεννα, του είπε ότι ήθελε να γεννηθεί ο μικρός της αδερφός!



Dirty Dancing

Ο οκτάχρονος Charlie κέρδισε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του φιγούρες. Όπως θα δείτε, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον Patrick Swayze στην χορευτική σκηνή του «The Time of My Life».



Το πρώτο μπουσούλημα και η επιβράβευση

Ένα μωρό επιχειρεί να μπουσουλήσει για πρώτη φορά. Ο σκύλος δίπλα του αφού το παρατηρεί προσεκτικά, το επιβραβεύει με τον δικό του τρόπο!



Μύες σαν του μπαμπά

Ο μόλις οχτώ μηνών Hadley μας εντυπωσίασε όταν τον είδαμε να λυγίζει τους μύες του όπως ακριβώς και ο μπαμπάς του στον καθρέφτη του μπάνιου τους! Μετά από αρκετούς γύρους μέχρι και ο μπαμπάς του έβαλε τα γέλια με τις αντιδράσεις του μικρού!




Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.