Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σοκ από τη δράση του νεαρού σατανιστή - Έκρυβε τα θύματα στο σπίτι του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με σκηνές απόλυτης φρίκης που θυμίζουν ταινία τρόμου, ήρθαν αντιμέτωπες οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές που ερευνούν υπόθεση σατανιστών στις ΗΠΑ.

Πτώματα, νεκρά ζώα, πεντάλφες και απεικονίσεις του σατανά ανακάλυψαν στο σπίτι του κατηγορούμενου Pazuza Algarad οι αρχές.

Η αστυνομία δημοσιοποίησε ένα ανατριχιαστικό βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού του κατηγορούμενου σατανιστή δολοφόνου Pazuza Algarad στη Βόρεια Καρολίνα.

Οι αρχές ανακάλυψαν στον κήπο έναν ρηχό τάφο με δύο πτώματα. Από την ταυτοποίηση προέκυψε ότι ανήκουν στον 37χρονο Joshua Frederick Wetzler και στον 36χρονο Tommy Dean Welch, που εξαφανίστηκαν το 2009.

Το πάτωμα του σπιτιού ήταν καλυμμένο με σκουπίδια και περιττώματα ζώων ενώ στους τοίχους υπήρχαν πεντάλφες και διαβολικές απεικονίσεις .

Μάλιστα ένας φίλος του ομολόγησε ότι τους είχε πει για τα πτώματα αλλά κανείς δεν τον είχε πιστέψει. Όπως τους είχε πει τότε, τους είχε σκοτώσει και μετά είχε φάει ένα μέρος των σωμάτων τους.

Ο Pazuza Algarad όπως και η 24χρονη φίλη του Amber Burch κατηγορούνται για τη διπλή τηλεφωνία ενώ η 28χρονη Krystal Nicole Matlock κατηγορείται πως τους βοήθησε να θάψουν τα πτώματα.



Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.