Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ζούσε επί ένα μήνα με μία βδέλλα στη μύτη της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι γιατροί την αφαίρεσαν με λαβίδα.

Η Daniela Liverani από τη Βρετανία υπέφερε για αρκετές εβδομάδες από ρινορραγίες και έτσι αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθε προς μεγάλη της έκπληξη πως μία βδέλλα ζούσε στη μύτη της για περισσότερο από ένα μήνα.

Μέχρι εκείνη τη μέρα, η 24χρονη πίστευε πως οι επίμονες ρινορραγίες προέρχονταν από ένα ατύχημα με μηχανή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε στη Νοτιοανατολική Ασία. «Όταν επέστρεψα από το ταξίδι μου άρχισα να έχω ρινορραγίες, αλλά είχα πέσει από ένα μηχανάκι κι έτσι σκέφτηκα ότι θα έχει σπάσει κάποιο αιμοφόρο αγγείο» είπε η ίδια.



Ωστόσο, μερικές μέρες μετά την επιστροφή της στο σπίτι της Εδιμβούργο, βρήκε μέσα στο ρουθούνι της πηγμένο αίμα. Όταν αντιλήφθηκε ότι μάλλον ένα ζώο ζει στη μύτη της, η 24χρονη πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί χρειάστηκαν περίπου μισή ώρα για να αφαιρέσουν από τη μύτη της μία βδέλλα περίπου 7,5 εκατοστών.



Η ίδια, μετά την εγχείρηση, είπε πως η βδέλλα ήταν σε μήκος όσο ο δείκτης του χεριού της και σε πάχος όσο ο αντίχειράς της. Η ίδια είπε στη Sunday Mail. «Όταν ήμουν στο ντους, ένιωσα κάτι στο κάτω χείλος μου και μπορούσα να αισθανθώ πως κάτι έχει κολλήσει στο κάτω μέρος της μύτης μου. Βγήκα από το ντους για να δω προσεκτικά στον καθρέφτη τι πραγματικά συμβαίνει. Και τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι ζωντανό».

Το προσωπικό του νοσοκομείου εξέτασε την 24χρονη με ένα φακό, πριν προσπαθήσουν να αφαιρέσουν τη βδέλλα με λαβίδα. Οι γιατροί πιθανολογούν πως ίσως η βδέλλα μπήκε στη μύτη της όταν έκανε μπάνιο στο Βιετνάμ ή ακόμη θα μπορούσε να περάσει από το στόμα στη μύτη της όταν έπινε νερό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.