Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Προθεσμία μέχρι 15 Οκτωβρίου σε ΙΕΚ-κολέγια για τακτοποίηση οφειλών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απειλούνται με ανάκληση της άδειας λειτουργίας όσα δε συμμορφωθούν.

Επιστολή έστειλε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γεώργιος Στύλιος προς τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ΙΕΚ και κολεγίων και τους καλεί να προβούν στην τακτοποίηση των οφειλών τους μέχρι την 15/10/2014 αποστέλλοντας στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ασφαλιστική ενημερότητα και βεβαίωση του ΙΚΑ για την υπαγωγή τους σε ρύθμιση.

Εάν μετά την άνω προθεσμία για την υποβολή των ανωτέρω δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ανάκλησης της άδειάς τους.

Θυμίζουμε ότι αυστηρή προειδοποίηση προς τα ΙΕΚ που έχουν οφειλές έστειλε ο Υπουργός Παιδείας από τη Βουλή προαναγγέλλοντας νέα λουκέτα για όσους δεν τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «ο χώρος θα εξορθολογιστεί και οι εταιρείες, τα Νομικά Πρόσωπα που καταδυναστεύουν το χώρο θα φύγουν από τη μέση… Ήδη, πριν από λίγες εβδομάδες, ένα πρώτο κύμα έφυγε από τη μέση. Την επόμενη εβδομάδα, έχω προειδοποιήσει ότι θα έρθει το δεύτερο κύμα. Όσοι δεν έχουν ρυθμίσει τις ασφαλιστικές εισφορές –και είναι αρκετοί αυτοί και αρκετά μεγάλοι και πολυδιαφημιζόμενοι- θα φύγουν και αυτοί από τη μέση.

Την επόμενη εβδομάδα η προθεσμία τους λήγει, τη μεθεπόμενη δεν θα λειτουργούν. Αυτή είναι δήλωση και να την κρατήσετε, γιατί δεν παραπέμπει στο μέλλον, αλλά στην επόμενη εβδομάδα» υπογράμμισε ο Υπουργός Παιδείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.