Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που σώζουν ζωές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς ένα τρυπάνι και μια πιστωτική μπορεί να φανούν σωτήρια.

Ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά, οπουδήποτε και στον οποιοδήποτε. Πριν κάποιος επαγγελματίας ανακουφίσει ή περιποιηθεί τα τραύματά σας, δείτε ορισμένα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, γράφει το medical daily, που μπορούν να αποδειχθούν σωτήρια σε περίπτωση που καθυστερήσει η μεταφορά στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Δώστε λοιπόν τις πρώτες βοήθειες με:

Πλαστικά καλύμματα ρούχων
Υπάρχει λόγος που σχεδόν σε κάθε ασθενοφόρο υπάρχει ένα ρολό με πλαστικό περιτύλιγμα: αποτελεί αποτελεσματική θεραπεία για τα εγκαύματα. Χρησιμοποιείστε μόνο για θερμικά εγκαύματα (δηλαδή όχι χημικά ή εγκαύματα με οξύ). Το πλαστικό περιτύλιγμα είναι μη-τοξικό και αφαιρείται εύκολα τη στιγμή που θα φτάσετε στο νοσοκομείο.

Η πιστωτική κάρτα ανακουφίζει τα τσιμπήματα από μέλισσες
Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τσιμπιδάκια. Ειδικά αν είστε αλλεργικοί, το κοινό αυτό εργαλείο θα συμπιέσει περισσότερο δηλητήριο από το σάκο της μέλισσας στο δέρμα σας, που συνεπάγεται με πρήξιμο και περισσότερο πόνο.
Μια καλύτερη μέθοδος είναι να σύρετε ένα άκρο μιας πιστωτικής κάρτας σε όλη την επιδερμίδα απαλά και καθοδηγήσετε το κεντρί έξω.

Το τρυπάνι ανακουφίζει από την εγκεφαλική πίεση (χρήση μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς)
Όπως αποδεικνύεται, το τρυπάνι αποτελεί τη βάση στο «οπλοστάσιο» πολλών χειρουργών του εγκεφάλου , λόγω της ικανότητάς τους να σπάσουν ένα ανθρώπινο κρανίο με απίστευτη ακρίβεια.
Όταν ασθενείς που υποφέρουν από εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρκίνο του εγκεφάλου εισάγονται στο νοσοκομείο αναφέρουν αφόρητους πονοκεφάλους. Η μόνη ανακούφιση είναι να μειωθεί η πίεση. Φυσικά η χρήση γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.