Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αφού την... κούρεψε, συνεχίζει να την παρενοχλεί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 48χρονος μάγειρας δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους.

Μηνυτήρια αναφορά για παραβίαση των περιοριστικών όρων κατέθεσε η 27χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της την κούρεψε για να την εξευτελίσει και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Όπως ανέφερε η 27χρονη πρώην σύντροφός του, που στις αρχές Αυγούστου είχε καταγγείλει ότι ο μάγειρας την είχε κουρέψει για να την εξευτελίσει και είχε αποπειραθεί να τη βιάσει, ο 48χρονος δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους που το δικαστήριο του είχε ορίσει κι έτσι θα βρεθεί ξανά ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 27χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία, βλέποντας ότι ο 48χρονος... δεν καταλάβαινε από περιοριστικούς όρους και εξακολουθούσε να την παρενοχλεί, στις 10 Σεπτεμβρίου, ζήτησε μέσω της δικηγόρου της Αίγλης Δάφνη, την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με άλλους αυστηρότερους. Αφού όμως ... είδε κι απόειδε ότι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, ο 48χρονος δεν την άφηνε σε ησυχία, και υποφέροντας πια από ψυχολογικά προβλήματα μετά την περιπέτεια που έζησε, σήμερα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του πρώην φίλου της για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Αύριο, η 27χρονη θα προσέλθει στην ανακρίτρια προκειμένου να ζητήσει την παρέμβασή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.