Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ο έρωτας είναι χρώματος… μπλε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Ο έρωτας είναι κάτι που πρέπει να βιώνουν όλα τα πλάσματα! Κι όσο κι αν ορισμένοι πιστεύουν ότι το χρώμα του πάθους είναι το κόκκινο… οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ο έρωτας μπορεί να είναι και χρώματος… μπλε!

Τουλάχιστον αυτήν την άποψη σχημάτισε μια 48χρονη μητέρα, η Mariana Ramos de la Rosa κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής της στο Εθνικό Πάρκο Henri Pittier της Βενεζουέλας, όταν αντίκρισε δύο σαύρες να… φιλιούνται!

«Δε φορούσα τα γυαλιά μου και δεν έβλεπα καθαρά, όμως ξεχώρισα ένα πολύ έντονο και φωτεινό μπλε-τιρκουάζ στο βάθος και άρπαξα την κάμερά μου και έβγαλα μερικές φωτογραφίες. Όταν τις έδειξα στο γιο μου, μου φώναξε έκπληκτος ότι ήταν δύο σαύρες που… φιλιούνται» είπε η ίδια.



Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι μπλε και πράσινες σαύρες είναι γνωστές ως Rainbow Whiptails και ζουν στην Κεντρική και Νότια Αμερική, καθώς επίσης και σε νησιά της Καραϊβικής.



Τώρα, σε ό,τι αφορά το «φιλί», στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε αν ήταν «φιλί» ή κάτι άλλο… αλλά εμείς προτιμούμε αυτήν την αθώα και αγαπησιάρικη εκδοχή!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.