Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Το… φάντασμα του θεάτρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο.

Το σόου που φιλοξενούταν πριν στην αίθουσα έχει τελειώσει αρκετές ώρες νωρίτερα. Η κάμερα όμως, που είναι τοποθετημένη στο χώρο, καταγράφει την κίνηση μιας καρέκλας. Το αποτέλεσμα; Τέθηκε το ερώτημα αν το θέατρο Μπρουκσάιντ στο Έσεξ είναι στοιχειωμένο.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει το –μεταφυσικό- βίντεο ένιωσαν μια ανατριχίλα. Εκεί που δε συμβαίνει τίποτα, ξαφνικά η κάμερα πιάνει την κίνηση σε μία από τις καρέκλες. Λίγο αργότερα κουνιέται και ένα κομμάτι ξύλο που βρίσκεται στην αριστερή άκρη της οθόνης, ενώ εμφανίζεται και μια σκιά. Το μέντιουμ Ρόι Ρόμπερτς, που έδινε παράσταση νωρίτερα την Κυριακή –οπότε και συνέβησαν αυτά που κατέγραψε η κάμερα- ότι πλέον αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένα φάντασμα στο θέατρο. «Πετάχτηκα όταν το είδα. Ναι, τώρα υπάρχει η απόδειξη και για την παρουσία που έχω νιώσει άλλες φορές», τόνισε στη Mail.

Μάλιστα, ο Ρόμπερτς εξήγησε πως σκοπεύει να φτιάξει μια ομάδα ερευνητών μεταφυσικών φαινομένων για να ερευνήσουν τα όσα είδαν στο βίντεο και γενικότερα την πιθανότητα ύπαρξης κάποιας… παρουσίας στο θέατρο. Την ίδια ώρα, αρκετοί βγήκαν και υποστήριξαν τη θεωρία του. Όπως ένας υπεύθυνος του θεάτρου, ο Τζάι Σέπλ, ο οποίος εξήγησε ότι δεν αποτελεί έκπληξη γι’ αυτόν, καθώς το κτίριο αποτελεί ένα απομεινάρι του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που έγινε λέσχη ηλικιωμένων και τα τελευταία δύο χρόνια που έχει μετατραπεί σε θέατρο έχουν συμβεί διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.