Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Πλήρωσε 95 ευρώ για τρία μπουκάλια νερό!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Χίτον, όπως ο ίδιος δήλωσε, ορκίστηκε να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο Λονδρέζικο ξενοδοχείο, το οποίο του χρέωσε τρία μπουκάλια νερό 75 Λίρες Αγγλίας, περίπου 95 ευρώ.



Ο 44χρονος μεσίτης παρήγγειλε τα τρία μπουκάλια νερό κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης που είχε στο ξενοδοχείο Γουέλσλεϊ στον Νάιτςμπριτζ.



Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το προσωπικό δεν τον ενημέρωσε ότι το ξενοδοχείο χρεώνει μίνιμουμ 25 λίρες ανά άτομο στο μπαρ μετά τις 16:00.

Έτσι, όταν ήρθε ο λογαριασμός ο Χίτον εξεπλάγην βλέποντας την ελάχιστη χρέωση στις 50 λίρες και 16,5 λίρες την τιμή για τα τρία μπουκάλια νερό καθώς και 8,33 λίρες για την εξυπηρέτηση, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ακόμα και για έναν μεσίτη, των 75 λιρών, σχεδόν 95 ευρώ δηλαδή.

Ο ίδιος αργότερα ανέβασε στο twitter τη φωτογραφία με την απόδειξη και τη «συμβουλή» να αποφεύγουν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.



Το ξενοδοχείο σε απάντηση που έδωσε για το περιστατικό ανέφερε ότι «ο κ. Χίτον δεν έκανε κάποιο παράπονο τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά έστειλε e-mail με τα παράπονά του την επόμενη εβδομάδα. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Χίτον για τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε και θα θέλαμε να επανορθώσουμε».

Για 75 λίρες ο 44χρονος μεσίτης θα μπορούσε να αγοράσει 125 μπουκάλια ή 62,5 λίτρα νερό από ένα σουπερμάρκετ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.