Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Λαμία: Οργή για το χάος στην εθνική οδό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για το κλείσιμο της εισόδου της Λαμίας στον κόμβο της εθνικής οδού λόγω των έργων.

Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, το μεγαλύτερο βάρος της κίνησης πέφτει τώρα στον κόμβο της Αγ. Παρασκευής στην περιοχή της ΒΙΠΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που θέλουν να μπουν στη Λαμία, αλλά και για εκείνους που ταξιδεύουν για Ευρυτανία, Δομοκό, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα κλπ.

Οι κάτοικοι της Ανθήλης που μετακινούνται δυο και τρεις φορές καθημερινά στη Λαμία, τώρα είναι αναγκασμένοι να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα και πολύ περισσότερη ώρα.

Εκτός από τους οδηγούς ταλαιπωρούνται και οι άνδρες της Τροχαίας που προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία αλλά μάταια...

Να σημειωθεί ότι υπάρχει και η εναλλακτική είσοδος από τον κόμβο του Μπράλου μέσω της Δαμάστας, ωστόσο οι περισσότεροι διερχόμενοι οδηγοί δεν τη ξέρουν, και αναγκαστικά οδηγούνται στον κόμβο της ΒΙΠΕ.

Το πρωί της Δευτέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του για το θέμα, ενώ ο πρόεδρος του ΤΕΕ Απ. Καραναστάσης μιλώντας στο LamiaReport χαρακτήρισε απαράδεκτες τις ρυθμίσεις.

«Το κλείσιμο της κεντρικής εισόδου της πόλης και οι όποιες αλλαγές έγιναν στο "πόδι". Είναι απαράδεκτες και τους καλούμε να τις πάρουν πίσω. Αν θέλει ο Γ.Γ. Δημοσίων Έργων κ. Σιμόπουλος ας έλθει και πάλι στη Λαμία για να συζητήσει με το ΤΕΕ και να καταλάβει τις παρενέργειες που δημιουργούν τέτοιες επιπόλαιες αποφάσεις... » , τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς.

Οι κάτοικοι της Ανθήλης που προχθές απέκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την εθνική οδό έβαλαν τις φωνές στον Γ.Γ. Δημοσίων Έργων, Στράτο Σιμόπουλο, που βρέθηκε στο σημείο.

Δείτε τι έγινε στο βίντεο του Lamiareport.gr




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.