Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Έκαψε τον σύζυγο της για ένα… ζιζανιοκτόνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Του έβαλε φωτιά επειδή διαφώνησαν.

Οι αστυνομικοί είχαν βγει για μια περιπολία ρουτίνας στο Mount Angel του Όρεγκον στις ΗΠΑ, όταν είδαν έναν άνδρα να φλέγεται.

Η αλήθεια είναι πως συζυγικοί καυγάδες γίνονται για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά ο συγκεκριμένος ήταν ακραίος, όπως και το αποτέλεσμα του. Οι αρχές εντόπισαν την Τόντι Μπορκ με τον σύζυγό της Τίμοθι έξω από το σπίτι τους, αλλά αρχικά δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβαινε.

Ο άνδρας φαινόταν σαν να κρατάει κάτι που καιγόταν, ωστόσο η γυναίκα έτρεξε προς το μέρος των αστυνομικών φωνάζοντας ότι είχε βάλει φωτιά στον άνδρα της!

Όπως αναφέρει η Daily Star το ζευγάρι τσακώθηκε για ένα... ζιζανιοκτόνο, το οποίο ο άνδρας ήθελε να χρησιμοποιήσει στον κήπο. Η σύζυγος του είχε τις αντιρρήσεις της, καθώς φοβόταν για τα κατοικίδιά τους. Θεωρούσε ότι οι σκύλοι τους θα αρρώσταιναν από το χημικό παρασκεύασμα.

Ο καυγάς ξέσπασε, τα πράγματα ξέφυγαν και η γυναίκα τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά, με τον Τίμοθι Μπορκ να καταλήγει με εγκαύματα στο πρόσωπο και στο στήθος. Οι αρχές συνέλαβαν την Μπορκ, την οποία ο σύζυγος κατηγόρησε επίσης ότι του χρωστά 15.000 δολάρια.

Όπως αναφέρεται η γυναίκα φέρεται να είχε πιει εφτά μπύρες πριν αποφασίσει να κάψει τον άνδρα της. Η ίδια επιμένει ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Πάντως συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο σύζυγος της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.