Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αγνοείται η τύχη της μαύρης καλλονής Αταουί Ντενγκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πληροφορίες ζητά η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης απηύθυνε έκκληση προς το κοινό να παράσχει πληροφορίες για το σούπερμοντελ Αταουί Ντενγκ καθώς η τύχη της νεαρής κοπέλας αγνοείται επί δώδεκα ημέρες. Η τελευταία φορά που κάποιος είχε δει την 22χρονη μαύρη καλλονή από το Σουδάν ήταν την Τετάρτη 6 Αυγούστου του 2014 στην 48η Λεωφόρο κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.
Αγνοείται η τύχη της μαύρης καλλονής Αταουί Ντενγκ

Η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία της κοπέλας η οποία αναφέρεται επισήμως ως Αταουί Ντενγκ- Χόπκινς. Η καλλονή από το Σουδάν έχει ύψος 1,85 μέτρα, βάρος 50 κιλά έχει μαύρα μαλλιά και προφανώς σκούρο δέρμα, αλλά στην ανακοίνωση- περιγραφή της αστυνομίας δεν αναφέρονται τα χαρακτηριστικά του ενδύματος που φορούσε κατά τη στιγμή της εξαφάνισης της. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης η κοπέλα πιθανόν να έπασχε από πρόσφατη κατάθλιψη.

Η νεαρή γυναίκα, που είναι διεθνώς αναγνωρίσιμη από τα ξυρισμένα μαλλιά της είναι γνωστή στο χώρο της μόδας από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Παρισιού. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους οίκους μόδας όπως ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ ενώ έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά μόδας όπως το Vogue, το Glamour, το Elle και άλλα.

Η νεαρή κοπέλα είχε μεταναστεύσει με την οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2004, και εγκαταστάθηκε το 2008 στη Νέα Υόρκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.