Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Έσερνε τον “εξαρτημένο” από το κινητό φίλο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγανακτισμένη πλέον από την εξάρτηση του αρραβωνιαστικού της από το iPhone μια κοπέλα από την Κίνα, απαίτησε να σταματήσει να παίζει παιχνίδια. Εκείνος όμως αρνήθηκε και τότε εκείνη προσπάθησε να τους αποσπάσει το τηλέφωνο.

Εκείνος όμως δεν το άφηνε από τα χέρια του. Έντρομοι οι υπόλοιποι επιβάτες έβλεπαν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής την πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι για το ποιος θα έχει το κινητό.

Εκείνη τον έσπρωχνε με τα πόδια της. Εκείνος αντιστεκόταν. Στο τέλος ο νεαρός έπεσε κάτω αλλά το κινητό δεν το άφηνε οπότε η αρραβωνιαστικιά του άρχισε να τον σέρνει στον προβλήτα με όλη της τη δύναμη.

Το περιστατικό ήταν τόσο έντονο που οι υπόλοιποι επιβάτες φαντάστηκαν ότι πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό event. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι όλη αυτή η αψιμαχία σε δημόσιο χώρο ήταν αληθινή.

Το πιο αστείο είναι- όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες- ότι όσο διαρκεί η διαμάχη, ο πραγματικά εξαρτημένος νέος δεν απομακρύνει το βλέμμα του από την οθόνη ούτε για μισό λεπτό!

Μία αυτόπτης μάρτυς του περιστατικού, η Yuan Fang διηγείται: «Ήταν απίστευτο. Από την ώρα που ανέβηκαν στο συρμό φώναζαν ο ένας στον άλλον. Ένα παιδάκι έβαλε τα κλάματα καθώς το ζευγάρι ούρλιαζε και η κοπέλα πάλευε να πάρει το κινητό από το αγόρι».

Δείτε τις φωτογραφίες














Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.