Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Γνωρίστε τη γυναίκα «πολυβόλο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λέει 11 λέξεις το δευτερόλεπτο και διαβάζει παραμύθι σε 15" – Δείτε το βίντεο.

Αυτό που έχει δεν είναι μοτέρ… Αναφερόμαστε στη γυναίκα που κοντεύει να μιλά πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός! Για να μη νομίζετε ότι είμαστε υπερβολικοί, είναι κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες και πέντε παγκοσμίων ρεκόρ, καθώς λέει 11 λέξεις το δευτερόλεπτο και 600 το λεπτό.

Μάλιστα, μπορεί να διαβάσει παραμύθι –όπως «τα τρία γουρουνάκια»- σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Η συγκεκριμένη είναι… πολυβόλο και δεν αναδείχθηκε τυχαία πρώτη στον κόσμο. Η ικανότητα της στο λόγο και η επίδοση της τής χάρισαν και μια εκπομπή στην τηλεόραση που φέρει τον τίτλο «Ripley's Believe it or Not!».

Η Φραν Κάπο πέτυχε έκανε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ της στο Las Vegas σε σχετικό διαγωνισμό, όταν είπε 585 λέξεις σε ένα λεπτό. Στη συνέχεια βελτίωσε την απόδοση της λέγοντας 603.32 λέξεις σε 54.2 δευτερόλεπτα. Πάντως, η αρχική προσπάθεια της για ρεκόρ Γκίνες έγινε το 1986, όταν δούλευε στον ραδιοφωνικό σταθμό WBLS στη Νέα Υόρκη και παρουσίαζε μια παρωδία του δελτίου καιρού και της κίνησης στους δρόμους.

Η Φραν βγάζει το ψωμί της αρθρογραφώντας σε περιοδικά ταξιδιωτικού περιεχομένου και στο προσωπικό της blog. Παράλληλα, γράφει κιόλας. Έχει εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο «Adrenaline Adventures: Dream it, Read it, Do it!», στο οποίο περιγράψει τις εντυπώσεις της από ταξίδια που έκανε ανά τον κόσμο. 


Το ποιος την ακούει χωρίς να ζαλίζεται, είναι μια λογική απορία, ιδίως αν την παρακολουθήσει στο βίντεο.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.