Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Συγχωνεύουν κλινικές στην Κρήτη για να δώσουν άδειες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σημαντικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Εκατοντάδες ρεπό που εκκρεμούν, χρωστούμενες άδειες που δεν έχουν δοθεί στο προσωπικό που κάνει να τις παίρνει ακόμα και από το 2012 και βέβαια οι σημαντικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, κάτι δηλαδή που φέρνει συγχωνεύσεις κλινικών ενόψει καλοκαιριού!

ΔΥΠΕ και Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, όπως αναφέρει στο cretalive o πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Θέμης Φραγκιαδάκης, σχεδιάζουν τη συγχώνευση της Νεφρολογικής Κλινικής με εκείνη της Παθολογικής ενώ το δρόμο της συγχώνευσης παίρνουν και οι δύο παιδιατρικές σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι είναι αγανακτισμένοι με αφορμή τη λήξη της προθεσμίας (στις 30 Ιουνίου) για την ανακοίνωση του επιμερισμού των ποσοστώσεων αξιολόγησης του προσωπικού που σύμφωνα με τους εργαζόμενους με βάση το 15% που θα πρέπει να αξιολογηθεί ως ανεπαρκές, ανοίγει ο δρόμος για διαθεσιμότητα και στο βάθος απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση για το θέμα ενώ συναντήθηκαν και με το διοικητή Νίκο Χαριτάκη, ο οποίος τους διαβεβαίωσε πως η διαδικασία δεν θα προχωρήσει και δεν θα στείλει τις σχετικές καταστάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.