Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κυνηγώντας τον κροκόδειλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Του επιτίθεται ένα… αθόρυβο και μονόφθαλμο τζάγκουαρ - Δείτε το βίντεο.

Οι νόμοι της φύσης σε όλο τους το μεγαλείο. Δεν ισχύει μόνο το ότι το… μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, αλλά και ότι ο πιο γρήγορος και έξυπνος κερδίζει. Αυτό συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου ένα τζάγκουαρ –που δεν βλέπει καλά- επιτέθηκε και… νίκησε έναν κροκόδειλο, και ας είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Γι’ αυτό και τα συγκεκριμένα πλάνα μονταρίστηκαν και προβάλλονται από το National Geographic. Τα έδωσε ένας τουρίστας που τα τράβηξε ευρισκόμενος στον ποταμό Κουϊάμπα της Βραζιλίας.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από χρήστη του διαδικτύου και κάνει τον γύρο του κόσμου, τιτλοφορείται «Έτσι κυνηγάς κροκόδειλους», με το τζάγκουαρ να μπαίνει αθόρυβα στο νερό του ποταμού, να αιφνιδιάζει τον κροκόδειλο, να τον αρπάζει από το λαιμό και να τον μεταφέρει στην απέναντι όχθη.

Το συγκεκριμένο αιλουροειδές φαίνεται πως είναι γνωστό στους βιολόγους της περιοχής, οι οποίοι το έχουν ονομάσει «Mick Jaguar». Είναι επτά ετών και δεν βλέπει από το δεξί μάτι, ως αποτέλεσμα των μαχών που έχει δώσει για να υπερασπιστεί τη ζωή και την περιοχή του.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.