Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Στριπτίζ στην αποφοίτηση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αμερικανός φοιτητής πανηγύρισε γυμνός και έχασε το πτυχίο - Δείτε το βίντεο.

Έχοντας δει αθλητές και δη ποδοσφαιριστές που πανηγυρίζουν γκολ και βγάζουν τις φανέλες τους, είπε να το… εξελίξει. Έναν διαφορετικό τρόπο βρήκε Αμερικανός φοιτητής για να δείξει τη χαρά του που αποφοίτησε. Τα… πέταξε όλα και έμεινε γυμνός.

Ο νεαρός Κουίντον Μέρφι έβαλε την τήβεννο του και πήγε στην τελετή αποφοίτησης και όταν ανέβηκε για να παραλάβει το πτυχίο του, μόλις το πήρε στα χέρια του… βγήκε από τα ρούχα του. Στην κυριολεξία, καθώς έβγαλε την τήβεννο και πανηγύρισε γυμνός από τη χαρά του. Η διεύθυνση του σχολείου σε πόλη της Βορείου Καρολίνας των ΗΠΑ, ήταν υποψιασμένη όμως.

Όπως αναφέρει ένας συμμαθητής του, στην αρχή τα διπλώματα που τους έδωσαν δεν ήταν τα τελικά. Οι υπεύθυνοι του σχολείου φοβούμενοι τα έκτροπα έφτιαξαν ένα αντίγραφο, κάτι σαν ένα προ-πτυχίο, και αυτό έδωσαν στους μαθητές. Τα κανονικά διπλώματα τα μοίρασαν στο τέλος της τελετής.

Παρόλα αυτά, και μετά από το στριπτίζ του, ο νεαρός Μέρφι δεν πήρε δίπλωμα, απομακρύνθηκε από την αίθουσα και η τελετή συνεχίστηκε ενώ οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι ο Μέρφι με την πράξη του έδειξε ότι δεν σέβεται τους συμμαθητές και τους δασκάλους του.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.