Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Βρέθηκε ο δολοφόνος της 13χρονης Κιάρα στην Ιταλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι καραμπινιέρι μετέφεραν πριν λίγο στις φυλακές του Μπέργκαμο έναν 44χρονο οικοδόμο, τον Μάσσιμο Μποσσέττι, με την κατηγορία ότι ευθύνεται για τη δολοφονία της δεκατριάχρονης Κιάρα Γκαμπιράζιο, η οποία διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 2010.

Η έφηβη είχε εξαφανιστεί στις 26 Νοεμβρίου του 2010, μόλις είχε βγει από το κλειστό γυμναστήριο όπου είχε τελειώσει την προπόνηση σε ενόργανη γυμναστική. Το πτώμα της βρέθηκε τρεις μήνες αργότερα, στις 26 Φεβρουαρίου του 2011, σε χωράφι στην περιοχή Κινόλο Ντ' Ίζολα, έξω από το Μιλάνο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Μποσσέττι μπόρεσε να εντοπισθεί χάρη σε τεστ Dna, χρησιμοποιώντας δείγματα γενετικού υλικού που είχε βρεθεί στα εσώρουχα της κοπέλας.

Όπως αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες τεστ Dna, μέχρι να μπορέσει να βρεθεί ο φερόμενος ως δολοφόνος.

Στην αρχή ο Μποσσέττι αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ στην συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικαστικών, λέγοντας μόνον ότι είναι απόλυτα ήσυχος, όπως ανέφερε η δικηγόρος του.

Η υπόθεση της Κιάρα Γκαμπιράζιο, τα τέσσερα αυτά χρόνια, προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στην Ιταλία, με κύριο ερώτημα πως είναι δυνατόν να εξαφανίζεται και να δολοφονείται μια κοπέλα σε ένα μικρό κέντρο της βόρειας Ιταλίας χωρίς να γνωρίζει κανείς απολύτως τίποτα, χωρίς να έχει αφήσει κανένα ίχνος.

«Η Ιταλία είναι μια χώρα στην οποία όποιος δολοφονεί ή παρανομεί, καταλήγει στην φυλακή. Μπορεί να συμβεί αμέσως ή να χρειασθεί αρκετός καιρός, αλλά αυτή είναι η μοίρα των εγκληματιών», σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.