Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον 42χρονο συζυγοκτόνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την ενοχή του καθηγητή μουσικής, που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του τον Σεπτέμβριο του 2008, ζήτησε ο εισαγγελέας από τους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του την οποία στη συνέχεια έθαψε στο πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη, δίπλα στο σπίτι τους.

«Επέδειξε ιδιαίτερα σκληρή συμπεριφορά ακόμη και στο πτώμα της συζύγου του, το οποίο έκρυψε, ξεγύμνωσε, έθαψε και τσιμέντωσε χωρίς ίχνος αγάπης και συμπόνιας προς αυτήν» είπε και συνέχισε.



«Συνάγεται με σαφήνεια ότι ο κατηγορούμενος είχε αποφασίσει να σκοτώσει τη σύζυγό του εκ των προτέρων. Δεν υπήρξε ο έντονος καυγάς που υποστηρίζει. Εφαγε μαζί της, την άφησε να ξαπλώσει κι όταν εκείνη κοιμήθηκε τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο. Βλέποντας ότι ήταν ακόμη ζωντανή την έσυρε στο μπάνιο και την έπνιξε. Ενήργησε με προμελετημένο δόλο και από πρόθεση τόσο κατά τη λήψη της απόφασης να σκοτώσει τη σύζυγό του όσο και κατά την εκτέλεση της πράξης».

Δεν αποδείχθηκε βρασμός ψυχής, τόνισε ο εισαγγελέας, καθώς όπως είπε «η ψυχρή, απογυμνωμένη παντός συναισθήματος συμπεριφορά του προς την οικογένεια του θύματος μετά την πράξη και οι προσπάθειές του να κερδίσει χρόνο για να εξαφανίσει τα ίχνη της φρικτής και αποτρόπαιης πράξης του δεν συνηγορούν σε κάτι τέτοιο».

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 42χρονος κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να πείσει τους δικαστές ότι ο άγριος καυγάς με τη σύζυγό του, όταν αυτή αμφισβήτησε την πατρότητα της κόρης τους, ήταν που τον οδήγησε στο έγκλημα. «Με έθιξε, έθιξε τον ανδρισμό μου. Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου. Τον μισώ, δεν αντέχω που τον βλέπω στον καθρέφτη», είπε ο κατηγορούμενος ο οποίος αναφερόμενος στο περιστατικό υποστήριξε πως η σύζυγός του τον απείλησε με μαχαίρι.

«Πήρε από το συρτάρι της κουζίνας το μαχαίρι και μου επιτέθηκε, εγώ έφυγα, ανέβηκα πάνω και μπήκα στο υπνοδωμάτιο, εκείνη με ακολούθησε φωνάζοντας «θα σε σκοτώσω». Τότε πήρα το σίδερο και τη χτύπησα στο κεφάλι. Αμέσως σηκώθηκε και μου είπε τι έκανες ρε μ...κα, θα σε κλείσω για πάντα στη φυλακή. Τότε τη χτύπησα με δύναμη, με γροθιά στο στήθος. Εκείνη έπεσε κι έμεινε ακίνητη.

Προσπάθησα να τη συνεφέρω αλλά μάταια. Μόλις κατάλαβα τι είχε συμβεί με έπιασε πανικός. Η πρώτη σκέψη μου ήταν να αυτοκτονήσω. Μετά όμως σκέφτηκα να αποκρύψω το γεγονός, μήπως και κατορθώσω να μεγαλώσω τα παιδιά μου», υποστήριξε ο κατηγορούμενος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.